hulpmiddel
Puzzelwoordenboek hulpmiddel.
Hulpmiddel bij een kaartsysteem 1. Hulpmiddel bij het aanbrengen van. Hulpmiddel bij het aantrekken van. Hulpmiddel bij het bakken 1. Hulpmiddel bij het biljarten 1. Hulpmiddel bij het enten 1. Hulpmiddel bij het hechten 1. Hulpmiddel bij het lassen 3.
help ik wil afvallen
Hulpmiddel 3 definities Encyclo.
wat je gebruikt om iets gemakkelijker te kunnen doen vb: we gebruiken een vloerwisser als hulpmiddel bij het schoonmaken. Gevonden op http//www.muiswerk.nl/mowb/wordhulpmiddel.: het hulpmiddel zelfst.naamw.Uitspraak: hlpmdl Verbuigingen: hulpmiddelen meerv. ding waarmee je iets makkelijker kunt doen Voorbeelden: Een passer is een hulpmiddel om een cirkel te tekenen, handige hulpmiddelen voor de thuisklusser.,
social return amsterdam
Hulpmiddelen Vilans Hulpmiddelenwijzer.
Rollators die u achter u aantrekt zorgen ervoor dat u constant kunt steunen tijdens het lopen over korte en langere afstanden en bieden de mogelijkheid om te zitten. Het moeten meetrekken van de rollator stimuleert het recht op lopen en biedt extra steun.
google adwords help
Synoniemen van hulpmiddel; ander woord voor hulpmiddel synoniemen.net.
apparaat, apparaatje, gereedschap, gerei, hulpmiddel, toestel, utiliteit, utensiliën, werktuig apparaat zn.: apparatuur, gereedschap, hulpmiddel, machine, machinerie, mechaniek, toestel, tuig, werktuig middel zn.: agens, gereedschap, hulpmiddel, instrument, manier, medium, modus, toestel, werktuig manier zn.: hulpmiddel, instrument, medium, middel, modus leidraad zn.:
google adwords help
hulpmiddel WikiWoordenboek.
iets dat gebruikt wordt om een andere zaak gemakkelijker te maken. Bord en krijt zijn vanouds belangrijke hulpmiddelen bij klassikaal onderricht. Het woord hulpmiddel staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd hulpmiddel herkend door.
Nederlandse synoniemen van hulpmiddel, ander woord voor hulpmiddel.
Synoniemen van hulpmiddel. Puzzelomschrijvingen van hulpmiddel in het puzzelwoordenboek.: De taille van een assistent crypt. De taille van een huishoudster crypt. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Puzzelwoordenboek optisch hulpmiddel.
Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 28 puzzelwoorden gevonden voor Optisch hulpmiddel. Paarsgekleurde woorden zijn afkomstig uit het Dr.

Contacteer ons

Resultaten voor hulpmiddel