social return utrecht
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Utrecht tilt crowdfunding een niveau hoger Voor je Buurt.
koppelt Utrecht social return aan crowdfunding voor lokale initiatieven. In Nederland zijn er inmiddels meer dan 25 gemeenten, fondsen en regionale verbanden die bewoners en ondernemers actief stimuleren om crowdfunding in te zetten voor lokale maatschappelijke initiatieven. Dit wordt civic crowdfunding genoemd: via een campagne geld, hulp en materiaal in te zamelen.
pigmentation
GreenFox.
GreenFox is dé specialist in het energiezuinig maken van bestaande verlichting op een sociale en duurzame manier. Naar de website call_made. GreenFox Social Return. Wij geven invulling aan uw social return verplichting en detacheren mensen met een voorsprong op de arbeidsmarkt.
lenen
Social return-verplichting wordt positieve verrassing Siemens MobilityMatters.
Veel bedrijven hikken er tegenaan: hoe moeten we dit in hemelsnaam aanpakken? Maar de bedrijvencombinatie BAM/Siemens heeft samen met projectleider Social Return van de Gemeente Utrecht, Jochanan Nagel, en mij naar de mogelijkheden gekeken en is daar vervolgens gedreven en maatschappelijk verantwoord mee omgegaan.
SEO expert
Social Return On Investment D. van der Steen B.V.
Social Return On Investment SROI vinden wij zo belangrijk dat we hier structureel beleid op voeren. Doel is maatschappelijke meerwaarde voor onze projecten én voor onze eigen organisatie. Het gaat er om dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun kansen kunnen vergroten om weer in het arbeidsproces terecht te komen. Binnen ons bedrijf maken we ruimte voor mensen die een nieuwe kans verdienen. Dat doen we door.: een investering in SROI van 3% te garanderen in alle aangenomen werken waarbij opdrachtgevers SROI niet verplicht hebben gesteld. bieden van werkplekken. stageplekken in samenwerking met diverse scholen o.a. SPG en SOMA. bewust inkopen van diensten en producten.: liefst onderaannemers die werken volgens het SROI principe. uitstekende verkeersregelaars via de Diftar Group. relatiegeschenken via Abrona, een organisatie waar mensen met een verstandelijke beperking werken. VAN DER STEEN B.V. B: Texasdreef 4 3565 CL Utrecht P: Postbus 9015, 3506 GA Utrecht.
plankdragers
Social Return levert in Utrecht ruim 500 banen en stageplaatsen op.
Het aantal mensen dat dankzij Social Return in Utrecht een baan of een stageplaats heeft gekregen is de laatste jaren flink gestegen. In 2012 werden nog 328 mensen geplaatst, in 2013 waren er dat 552 en half november dit jaar stond te teller al op 505 plaatsingen.
nilfisk spuitpistool
Social return t hoort erbij Magis.
Of initiatieven waarbij de overheid en organisaties de krachten bundelen om samen een andere kijk op maatschappelijke problematiek te vormen. Social Impact Factory in Utrecht is daar een mooi voorbeeld van. Sociaal geëngageerde ondernemers vinden elkaar en bedenken oplossingen voor lokale ecologische vraagstukken. Of City Lab, waar Rotterdammers met ideeën en initiatieven waarmee maatschappelijke vraagstukken in de stad worden aangepakt kunnen rekenen op een gemeente die helpt de ideeën tot uitvoering te brengen. Termen als circulaire economy, recycling en CO2 zijn inmiddels gangbare woorden in beleidsnotities en business modellen. Uit al die initiatieven ontstaan weer nieuwe samenwerkingen. Maar dat heeft tijd en ruimte nodig, aldus Milena. Om de juiste partners te zoeken en met elkaar een andere waarde kunnen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zoals aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ik hoor steeds vaker binnen organisaties; Social return, t hoort erbij.
preventie assistente opleiding
Utrecht stimuleert sociaal ondernemerschap Gemeente.nu.
Samen met de Social Impact Factory lanceert de gemeente daarom de Social Impact Market, een online markt waar vraag en aanbod voor het invullen van social return bij elkaar komen. Wethouder Victor Everhardt Werk Inkomen: Voor ons in Utrecht geldt dat sociaal ondernemen de norm moet worden.
Richtlijn Social Return Utrecht.
RICHTLIJN Social Return Utrecht. Artikel 1 Definities. social return: Activiteiten die de gemeente Utrecht via haar aanbestedingen onderneemt om extra werkgelegenheid voor werkloos-werkzoekenden te creëren zoals door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld in het besluit Invoering Social Return op 18 juli 2006.
Aandacht voor social return met Specialisterren Bartosz.
Wigo4it en social return. Wigo4it is de coöperatie van de sociale diensten van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht op het gebied van informatievoorziening. De organisatie ontwerpt, ontwikkelt, beheert en onderhoudt ICT-applicaties voor Werk Inkomen. Wigo4it geeft graag invulling aan het aspect van social return en levert net als Bartosz graag een bijdrage aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Social Return Groene Bouwhekken.
Binnen de gemeente Utrecht en regio Lekstroom IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik en Vianen kunnen de Groene Bouwhekken 100% ingezet worden op Social Return on Investment. Daarnaast zijn er ook voor andere gemeenten mogelijkheden om de Groene Bouwhekken deels in te zetten op Social Return.

Contacteer ons

Zoeken naar social return utrecht