social return utrecht
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Social Return is belangrijk instrument voor gemeente Utrecht ZorgWelzijn.
Social Return is belangrijk instrument voor gemeente Utrecht. Voor de gemeente Utrecht is Social Return een belangrijk instrument om arbeidsplaatsen te creëren en als motor voor sociaal ondernemerschap en innovatie. Yvette Bommeljé en Nathan Rozema spraken met wethouder Victor Everhardt, die deze ontwikkeling steunt met de Social Impact Factory.
haarimplantaten
DeStadUtrecht.nl Gemeente Utrecht helpt 627 mensen aan een baan met social return.
Het afgelopen jaar heeft de gemeente Utrecht 627 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk geholpen via social return. Komende donderdag 14 januari organiseert de gemeente samen met de Social Impact Factory de Social Impact Market: een online markt waar vraag en aanbod voor social return bij elkaar komen.
combi oven magnetron
SOCIAL RETURN Van verplichting naar werk verlichting!
Inkopers van overheden kunnen, bij het verstrekken van inkoopopdrachten, de opdrachtnemer stimuleren of verplichten om kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt te betrekken bij de uitvoering van de opdracht. Bij social return gaat het erom dat investeringen die bedrijven overheid, semi-overheid en commerciële organisaties doen, naast het gewone rendement ook een concrete sociale winst opleveren: social return. Bijna alle grote steden zoals Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Drechtsteden, etc.
Artist
Social Return Social Impact Factory. Social Return Social Impact Factory.
Onder andere de Gemeente Utrecht, Werk Inkomen Lekstroom, Gemeente Haarlemmermeer en de Sociale Verzekeringsbank bieden de Social Impact Market aan hun leveranciers aan, ter invulling van social return. Zoek je invulling van social return of wil je dat jouw organisatie ook gebruik maakt van onze dienstverlening voor social return?
Geestelijke liederen
Social Return Gemeente Utrecht.
Werk en inkomen Social Return. Wij willen dat Utrecht in 2018 de laagste werkloosheid van Nederland heeft. Met Social Return helpen wij opdrachtgevers die werkzoekenden en jongeren aan een baan willen helpen. Zo zetten we in op extra banen en leerwerkplekken voor werkzoekenden, arbeidsgehandicapten en schoolverlaters.
Richtlijn Social Return Utrecht.
RICHTLIJN Social Return Utrecht. Artikel 1 Definities. social return: Activiteiten die de gemeente Utrecht via haar aanbestedingen onderneemt om extra werkgelegenheid voor werkloos-werkzoekenden te creëren zoals door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld in het besluit Invoering Social Return op 18 juli 2006.

Contacteer ons

Resultaten voor social return utrecht