aanbestedingen
Aanbestedingen Provincie Utrecht.
Lees de volledige tekst. Wet Bibob van toepassing op inschrijvingen aanbestedingen. Bibob-vragenformulier aanbestedingen pdf, 282 kB. Algemene inkoopvoorwaarden, april 2012 pdf, 185 kB. Wet Bibob bij aanbestedingen boven de 500.000 euro pdf, 240 kB. Delen op Yammer. Delen op Facebook.
rijkswaterstaat
Aanbestedingen Gemeente Oldambt.
Home / Ondernemen / Inkoop aanbesteden / Aanbestedingen. Voor een overzicht van alle actuele aanbestedingen voorgenomen opdrachten kunt u deze pagina bezoeken. Geïnteresseerde partijen kunnen zich aanmelden voor een eventuele deelname. Per project wordt aangegeven hoe de selectieprocedure plaats zal vinden en hoe u zich kunt aanmelden.
turkije
Gemeente Westland: Aanbestedingen.
het uitvoeren van werken bijvoorbeeld onderhoud aan wegen. het leveren van producten bijvoorbeeld kantoormeubilair. het verrichten van diensten bijvoorbeeld schoonmaak. Actuele aanbestedingen vindt u op de site van Tenderned. Hier vindt u ook alle alle Europese aanbestedingen van de gemeente Westland.
social return
FoodHolland: Overzicht van openbare aanbestedingen in food.
nieuw deze week. Aankondigingen van aanbestedingen in food. Hier vindt u recente openbare aanbestedingen voor levering van producten en diensten op gebied van voeding, catering, horeca en restauratieve voorzieningen. De Gegunde opdrachten vindt u op een aparte pagina. Ministerie van Defensie, Defensie Ondersteuningscommando DOSCO.
wifi repeater action
Inkoop en aanbesteding Gemeente Venlo.
Voor de inkoop van diensten in het Sociaal Domein hebben de zeven Noord Limburgse gemeenten Beesel, Bergen, Gennep, Horst aan de Maas, Peel en Maas, Venlo en Venray de Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Limburg-Noord opgericht. Meer informatie over de aanbestedingen in het Sociale Domein vindt u op de website van de Modulaire Gemeenschappelijke Regeling Sociaal Domein Limburg-Noord.
Den Haag Aanbestedingen.
Aan de onderstaande overzichten lopende aanbestedingen en aanbestedingen waarvan de inschrijving is gesloten, kunnen geen rechten worden ontleend en vloeien voor de gemeente geen verplichtingen voort. Naast publicatie op deze website informeert en communiceert de gemeente over deze overzichten alleen via TenderNed www.tenderned.nl, het online marktplein voor aanbestedingen.
Meedoen aan aanbestedingen ACM.nl.
Concurrentie en afspraken tussen bedrijven. Meedoen aan aanbestedingen. Meedoen aan aanbestedingen. Meer over aanbestedingen. Meedoen aan aanbestedingen. Verboden afspraken bij aanbestedingen herkennen. Schrijft u in op een aanbesteding? Dan mag u geen afspraken maken met concurrerende inschrijvers. Zulke afspraken zijn in strijd met het kartelverbod.
Algemene informatie over aanbestedingen.
De gemeente publiceert al haar Europese en nationale aanbestedingen op de site van www.tenderned.nl Deze aanbestedingen staan op het digitale aanbestedingsplatform www.negometrix.com Via de site van Tenderned kunt u actuele aanbestedingen vinden en vervolgens doorklikken naar Negometrix. Daar kunt u zich gratis aanmelden.
Aanbestedingen Gemeente Haarlemmermeer.
Naast Social Return en het creëren van kansen voor MKB ZZP-ers Zelfstandige Zonder Personeel, speelt duurzaamheid een belangrijke rol bij ieder inkoop en aanbestedingstraject. Dit betekent dat er bij alle inkopen en aanbestedingen gekeken wordt naar milieuaspecten, politiek/economische en sociaal-maatschappelijke aspecten.
Waar vind ik opdrachten of aanbestedingen van de gemeente Amsterdam? Gemeente Amsterdam.
Aankondigingen van opdrachten en aanbestedingen worden gepubliceerd op Tenderned. Bent u op zoek naar aankondigingen van opdrachten of aanbestedingen binnen de gemeente Amsterdam? De gemeente Amsterdam publiceert aanbestedingen op http//www.tenderned.nl/.: TenderNed is per 1 april 2013 hét aanbestedingssysteem van de Nederlandse overheid.

Contacteer ons

Zoeken naar aanbestedingen