fondsen
Geld aanvragen Oranje Fonds brengt ons bij elkaar.
verkoopadvies
Fundatie Van den Santheuvel Sobbe.
oprichtster van de Fundatie. De Fundatie Van den Santheuvel Sobbe is een fonds dat giften kan verstrekken aan maatschappelijke projecten. De Fundatie beheert ook een tiental andere fondsen waaronder zes afzonderlijke stichtingen met vergelijkbare doelstellingen. de Stichting Fundatie Van den Santheuvel Sobbe. het Fonds Wiggers van Kerchem. het De Brauw van Lynden Fonds. het Olga Heldring Fonds. het George Hendrik Breitner Fonds. het Regina van Geuns Fonds. de Hélène de Montigny Stichting. de Stichting Het Looijershofje. de Fundatie Luden van Stoutenburg. De meeste van deze fondsen hebben maatschappelijke doelstellingen. Het gaat daarbij onder andere om maatschappelijk werk gehandicapten en ziekenzorg en werkgelegenheidsprojecten. Enkele subfondsen doen ook uitkeringen op het gebied van kunst.
google adwords kosten
Andere fondsen.
beleggen in fondsen
Fonds NutsOhra Fonds NutsOhra.
Beleggen
Fondsenwerving Den Haag Doet.
De Samenwerkende Haagse Fondsen accepteren elkaars aanvraagformulieren en documenten. Ziet u dit logo? Dan kunt u het formulier van één van die fondsen invullen en dat met de vereiste bijlagen indienen bij alle fondsen die dit logo voeren. Let op u moet wel bij ieder fonds apart een aanvraag indienen. Ieder fonds heeft eigen criteria. Wilt u weten hoe u het beste een fonds kunt aanschrijven? Lees de doe-het-zelf-handleiding met onder meer. Hoe u een fonds selecteert. Hoe u een fonds aanschrijft. Hoe u een begroting opstelt.
de Vrijzinnige Fondsen de Vrijzinnige Fondsen.
Subsidie of lening aanvragen. Onlangs is de stichting De Vrijzinnige Fondsen opgericht. Deze nieuwe stichting is ontstaan uit een fusie van vier bestaande stichtingen het Nicolette Bruining Fonds het Fonds Iets voor Niets het VCJC-Fonds en het Spelberg-Stokmans Fonds. De vier fondsen werkten al nauw samen. Deze samenwerking krijgt nu ook financieel en juridisch een vaste vorm. Daardoor is een meer slagvaardige meer efficiënte en vooral meer eigentijdse organisatie ontstaan.
AFK.
Fondsen Beleggingsnieuws Fondsresearch Beste Beleggingsfondsen Analyse.
Top 5 onbeperkte fondsen Invesco fier aan kop. Beleggen zonder beperkingen of benchmarks dat is de belofte van zogenoemde unconstrained obligatiefondsen. Wat is het het ei van Columbus? En wie springt er qua rendement uit? De fondsen van Invesco. Fonds van de Week Candriam Bonds Euro High Yield. Top 5 aandelen wereldwijd Spaarzame plussen eerste kwartaal. Fonds van de Week Robeco US Large Cap Equities. Top 5 opkomende markten Revival in 2016. Beleggingsfonds van de week Pictet-Global Emerging Debt. Over de populariteit van dividendbeleggen. Leegloop aan de Amsterdamse beurs. Diversificatie in een beleggingsportefeuille. 1 jaar rendement 3 jaar rendement 5 jaar rendement YTD rendement 1mnd rendement Fonds analyses. Help sectie Site Map Woordenlijst Contact Morningstar.
Home.
Fondsen Optimix.
Optimix Wereld Aandelen Fonds. Optimix biedt sinds 1983 een select aantal succesvolle beleggingsfondsen aan tegen lage kosten. Onze fondsen kunnen de vergelijking met die van internationaal opererende fondsenhuizen goed doorstaan. Omdat al onze beleggingsfondsen een beursnotering hebben op NYSE Euronext Amsterdam is onze beleggingskunde transparant en is het eenvoudig om de prestaties te vergelijken met die van andere aanbieders. De Optimix fondsen worden ook meegenomen in de Elsevier Beleggingsfondsen top-100 en zijn eenvoudig te vergelijken op de fondsvergelijkingssite Morningstar. De fondsenparaplu Optimix Investment Funds heeft een eigen en volledig onafhankelijke Raad van Commissarissen.

Contacteer ons

Resultaten voor fondsen