wat is social return
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Nedflex Social return.
Nedflex heeft goede contacten met overheidsinstellingen wat betreft het werven van social return kandidaten. Nedflex heeft korte lijnen en intensieve contacten met diverse gemeentelijke instanties en het UWV. Nedflex is doorlopend op zoek naar nieuwe partners, om meer kandidaten te kunnen plaatsen in diverse branches.
inbouw vaatwasser aanbieding
Wat is Social Return On Investment? In voor zorg!
Ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg. Wat is Social Return On Investment? Wat is Social Return On Investment? Gepubliceerd op: 24 juni 2011 Laatst gewijzigd op: 22 september 2011. Deel deze pagina op Facebook Deel deze pagina op Twitter Deel deze pagina op LinkedIn Deel deze pagina op Twitter.
seo specialist
SROI Aanbesteding.
WIJ VULLEN UW SROI IN. Wat is SROI? Social Return On Investment SROI is een methodiek voor het meten van de extra sociale en maatschappelijke waarde voortvloeiend uit een investering. Bedrijven kunnen voor zich zelf SROI eisen stellen, bijvoorbeeld als maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat.
kwantum vouwgordijnen
Social Return Diamant-groep.
Wat is social return? Social return levert een bijdrage aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het wordt als onderdeel bij aanbestedingen verplicht gesteld. Op deze manier vraagt de inkopende partij als opdrachtgever iets terug aan haar opdrachtnemers: kansen bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
slotenmaker eindhoven
SOCIAL RETURN Van verplichting naar werk verlichting!
Waarom Social Return? Het doel van social return is ervoor te zorgen dat een investering door een gemeente of landelijke overheid, naast het gewone rendement ook een concrete sociale winst return oplevert. Gemeenten vinden het belangrijk dat haar opdrachtnemers een bijdrage leveren aan het verwezenlijken van sociale doelstellingen, waarbij het accent ligt op het terrein van werkgelegenheid van mensen die een uitkering ontvangen of mensen met een andere afstand tot de arbeidsmarkt. Wat is Social Return?
nilfisk stofzuigerslang
SROI Giesbers Rotterdam.
Om de juiste invulling te geven aan het beleid is geĆÆnventariseerd op welke wijze de Social Return on Investment per project en bedrijfsbreed eenvoudig inzichtelijk gemaakt kan worden, zodat hierop te sturen is. Daarnaast is in kaart gebracht voor welke aanvullende onderdelen en werkzaamheden gebruik gemaakt kan worden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Tot slot is gekeken in hoeverre de Social Return-doelstellingen in samenwerking met de overige ketenpartners bereikt kan worden. Deze bevindingen zijn vastgelegd in een Plan van Aanpak dat is opgenomen in ons Kwaliteitshandboek. Wij vragen eenzelfde inventarisatie van onze onderaannemers, die wij mede selecteren op hun betrokkenheid bij dit onderwerp. Deze afspraken worden contractueel met hen vastgelegd. Voorafgaand aan elk project wordt op deze wijze bepaald wat de Social Return-doelstelling is en op welke wijze die gerealiseerd wordt voor het betreffende project.
brussel
Social return bij aanbesteden Europa decentraal.
3 juni 2013 Artikel Social return, mkb en het proportionaliteitsbeginsel: een goede verhouding? Hoornstra en mr. Werkman-Bouwkamp in Tijdschrift Aanbestedingsrecht, nr. 4 augustus 2013. De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan Europa decentraal, tenzij expliciet anders is vermeld. Aan de op de website opgenomen en via de links te ontsluiten informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Europa decentraal heeft aan het opstellen van de inhoud van de paginas de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat de site onvolledig is of onjuistheden bevat. Europa decentraal aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid. Europa decentraal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, hoegenaamd ook, direct of indirect veroorzaakt door de inhoud van de site of de inhoud van de paginas die door externe links beschikbaar zijn gemaakt. ALTIJD OP DE HOOGTE? Welke ontwikkelingen in de EU zijn van belang voor gemeenten, provincies en waterschappen? En wat betekent dat voor de dagelijkse praktijk?
Social Return On Investment SROI Werkgevers WSP BAR Gemeente Barendrecht.
Wat levert het op? Social return geeft kandidaten een kans om zelfstandig een inkomen te verdienen en werkervaring op te doen. Soms blijven kandidaten ook na afloop van de opdracht werken, maar als dat niet mogelijk is hebben ze wel werkervaring opgedaan en zal het gemakkelijker zijn om een baan te vinden.
Haarlem.
Social Return betekent letterlijk iets teruggeven aan de samenleving en is net als duurzaam inkopen onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen. SROI is het opnemen van sociale voorwaarden in subsidies en inkoop of aanbestedingstrajecten met als doel dat de investering die de gemeente doet, een sociale winst oplevert voor mensen met grotere afstand tot de arbeidsmarkt.
Rotterdam.nl Social return.
Uitgangspunt is de inkoop van goederen en diensten effectief en efficiƫnt inzetten voor maatschappelijke beleidsdoelstellingen, zoals werkgelegenheid en een schone leefomgeving. Wat is social return? Social return is het vaststellen en uitvoeren van sociale voorwaarden bij inkoop en aanbestedingstrajecten. Bij iedere inkoopopdracht vanaf 50.000 euro wordt er een sociale paragraaf opgenomen in het contract.

Contacteer ons

Resultaten voor wat is social return