wat is social return
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Social Return on Investment Baanbrekend Drechtsteden.
Dit betekent dat u als opdrachtnemer voor een vooraf afgesproken percentage van de opdrachtsom mensen inzet met een afstand tot de arbeidsmarkt. De afstand tot de arbeidsmarkt van de kandidaat of kandidaten is bepalend voor het bedrag dat na hun inzet in mindering wordt gebracht op de totale social return som. Mijn bedrijf heeft een social return verplichting. Wat houdt dit in?
bokshandschoenen
NLW Groep Social Return On Investment.
Wat is SROI? SROI staat voor Social Return on Investment. De SROI regeling is er om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te zetten in bedrijven. Social Return On Investment draagt bij aan twee doelen: een opdracht uitvoeren en maatschappelijke winst realiseren. Social Return On Investment.
haren
Social Return Gemeente Utrecht.
Het resultaat is een duidelijk plan dat u kunt waarmaken. Het plan moet binnen 3 weken na gunning, goedgekeurd zijn door de projectleider Social Return. De projectleider Social Return kan dit termijn op uw verzoek verlengen tot maximaal 12 weken.
slotenmaker utrecht
Wat is social return? Wij zijn MEO.
Doet u al aan social return? U bent ze misschien al eens tegengekomen: ondernemers die verkondigen dat ze volgend jaar meer aan social return willen doen. Of hebben uw opdrachtgevers u gevraagd wat u doet om social return te creëren. Wellicht hebt u zelfs rechtstreeks de vraag gekregen: Wat is uw social return precies?
spaar
Social return bij aanbesteden Europa decentraal.
3 juni 2013. Artikel Social return, mkb en het proportionaliteitsbeginsel: een goede verhouding? Hoornstra en mr. Werkman-Bouwkamp in Tijdschrift Aanbestedingsrecht, nr. 4 augustus 2013. De auteursrechten op de inhoud van deze website behoren toe aan Europa decentraal, tenzij expliciet anders is vermeld. Aan de op de website opgenomen en via de links te ontsluiten informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Europa decentraal heeft aan het opstellen van de inhoud van de paginas de nodige zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat de site onvolledig is of onjuistheden bevat. Europa decentraal aanvaardt daarvoor geen enkele aansprakelijkheid. Europa decentraal aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, hoegenaamd ook, direct of indirect veroorzaakt door de inhoud van de site of de inhoud van de paginas die door externe links beschikbaar zijn gemaakt. ALTIJD OP DE HOOGTE? Welke ontwikkelingen in de EU zijn van belang voor gemeenten, provincies en waterschappen? En wat betekent dat voor de dagelijkse praktijk?
Social Return On Investment Werkreturn.
Wat wij doen. Wat kan ik met social return on investment? Aan social return on investment worden veel definities toegekend. Wij hanteren de definitie van onze overheid: Social return-afspraken hebben als doel een bijdrage te leveren aan het vergroten van de arbeidsparticipatie van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en wordt als onderdeel bij aanbestedingen verplicht gesteld. Met andere woorden, social return on investment is het creëren van werkgelegenheid voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.
Social return Arbeidsmarkt Speerpunten Bouwend Nederland.
U bent hier.: Het onderwerp social return heeft de afgelopen twee jaar een enorme vlucht genomen en de verwachting is dat dat de komende jaren ook zo blijft. Steeds meer aanbestedende partijen willen iets met social return. En wat ze willen, verschilt nogal van elkaar.
Social Return en durven denken in kansen.
Met deze positieve inzet won het bedrijf vele prijzen. Deurloo: Het was mooi om te zien wat je kon bereiken. Maar tegelijkertijd ben je als ondernemer ook bezig met nieuwe kansen. We hebben verschillende andere divisies opgericht, waaronder ook GreenFox Social Return. Hiermee nemen we alle werkzaamheden rond het organiseren van social return voor bedrijven uit handen. Hoe werkt het? Overheden vinden de bijdrage aan social return zo belangrijk dat zij bij inkopen en aanbestedingen social return als contractvoorwaarde opnemen. Zij vragen opdrachtnemers bij grote opdrachten dan om een bepaald percentage van de opdrachtsom aan te wenden voor social returnactiviteiten. En hierbij wordt meestal gedacht aan het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deurloo: Ik begrijp dat dit best een opgave is voor bedrijven.
Nedflex Social return.
Nedflex heeft goede contacten met overheidsinstellingen wat betreft het werven van social return kandidaten. Nedflex heeft korte lijnen en intensieve contacten met diverse gemeentelijke instanties en het UWV. Nedflex is doorlopend op zoek naar nieuwe partners, om meer kandidaten te kunnen plaatsen in diverse branches.
Wat is Social Return en wat kan ik ermee? Column Petra Oden lector Hanzehogeschool MKB Servicedesk.
26 maart 2015. Wat is Social Return en wat kan ik ermee? Column Petra Oden lector Hanzehogeschool. Heeft dat iets met social media te maken? vroeg een ondernemer me tijdens het congres Inkoper ontmoet ondernemer. Ook bij de Week van de Ondernemer in Groningen keken ondernemers mij vragend aan als ik begon over Social Return.

Contacteer ons

Zoeken naar wat is social return