social return verplichting
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Adviespunt Social Return.
De weg naar duurzame banen, waaronder de erkenning van PSO-gecertificeerde bedrijven en instellingen, is hierdoor een stuk sneller en beter geworden. Bovendien wordt social return gezien als een verplichting en niet als een inspanningsverplichting. Lees meer Wij delen onze kennis graag.:
Copywriting
Wat is Social Return?
In het bestek worden naast de reguliere eisen en wensen prijs, kwaliteit en duurzaamheid Social Return als verplichting gesteld. In het aanbestedingsproces worden de aanbiedingen van de leveranciers beoordeeld in hoeverre ze in het aanbod voldoen aan de gestelde voorwaarden.
turbo
SOCIAL RETURN Van verplichting naar werk verlichting!
Van verplichting naar werk verlichting! Menu Naar de inhoud springen. Wat is Social Return? Best practices social return. Vragen over Social Return. Zoeken naar: Zoeken. Wat is Social Return? Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
verkooptrainingen
Visie: social return PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
De inzet van Social Return on Investment hierna: social return is geen Europeesrechtelijke verplichting voor aanbestedende diensten. De rijksoverheid past social return volgens haar inkoopbeleid toe bij aanbestedingen binnen de categorieën werken en diensten boven het bedrag van 250.000 euro en met een minimale opdrachttermijn/looptijd van 6 maanden.
Social Return voor Werkgevers in Gelderland Wat is Social Return.
Ondersteuning voor werkgevers bij invulling Social Return. De gemeenten en provincie in Gelderland die Social Return toepassen bij aanbestedingen spannen zich in om hun opdrachtnemer met een Social Returnverplichting te ontzorgen bij het invullen van de verplichting. Dit betekent niet dat de verantwoordelijkheid voor de invulling van de Social Returnverplichting bij de gemeenten ligt, deze blijft liggen bij de opdrachtnemer.
Mijn bedrijf heeft een social return verplichting Gemeente Amsterdam.
Inkoop en aanbesteden. Mijn bedrijf heeft een social return verplichting. Met social return wil de gemeente haar inkoopkracht ten volle benutten om samen met uw bedrijf meer sociale impact te creëren voor de stad en de regio. Amsterdam vraagt daarom aan gecontracteerde opdrachtnemers om een bijdrage te leveren.
Mogen wij buitenlandse inschrijvers een social return verplichting opleggen? Europa decentraal.
Home Mogen wij buitenlandse inschrijvers een social return verplichting opleggen? Mogen wij buitenlandse inschrijvers een social return verplichting opleggen? Onze gemeente heeft in haar aanbestedingsbeleid opgenomen dat bij overheidsopdrachten voor werken en diensten boven een bepaalde drempel 5 % van de loonsom op grond van social return moet worden ingevuld.
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Onze ervaring is dat er diverse werkzaamheden geschikt zijn waar onze medewerkers zich in kunnen onderscheiden. Social return begint vaak als een verplichting maar eindigt vaak als een methode om de werkzaamheden efficiënter en goedkoper in te richten. Is social return duurder door het inzetten extra personeel?
Participatiewet en social return bij aanbestedingen PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Social return en de Participatiewet hebben een aantal overeenkomsten, maar er zijn ook duidelijke verschillen. Bij social return moet er sprake zijn van een overheidsopdracht en bij de Participatiewet heeft de gemeente een uitvoeringstaak, zorgen voor begeleiding naar werk en het verstrekken van een uitkering als dat nodig is.

Contacteer ons

Meer resultaten voor social return verplichting