social return verplichting
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
SROI Aanbesteding.
Jaarlijks wordt op deze manier voor 60 miljard aan producten en diensten ingekocht door de overheid. De overheid neemt sinds 2011 bij een aanbesteding SROI Social Return On Investment als voorwaarde op. Deze verplichting dient door de opdrachtgever of onderaannemer ingevuld te worden beide zijn verantwoordelijk.
nazorg
SOCIAL RETURN Van verplichting naar werk verlichting!
Van verplichting naar werk verlichting! Menu Naar de inhoud springen. Wat is Social Return? Best practices social return. Vragen over Social Return. Zoeken naar: Zoeken. Wat is Social Return? Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creƫren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Asko
Wat is Social Return?
In het bestek worden naast de reguliere eisen en wensen prijs, kwaliteit en duurzaamheid Social Return als verplichting gesteld. In het aanbestedingsproces worden de aanbiedingen van de leveranciers beoordeeld in hoeverre ze in het aanbod voldoen aan de gestelde voorwaarden.
inbouw vaatwasser
Social Return voor Werkgevers in Gelderland Wat is Social Return.
Ondersteuning voor werkgevers bij invulling Social Return. De gemeenten en provincie in Gelderland die Social Return toepassen bij aanbestedingen spannen zich in om hun opdrachtnemer met een Social Returnverplichting te ontzorgen bij het invullen van de verplichting. Dit betekent niet dat de verantwoordelijkheid voor de invulling van de Social Returnverplichting bij de gemeenten ligt, deze blijft liggen bij de opdrachtnemer.
acv boiler
Mijn bedrijf heeft een social return verplichting Gemeente Amsterdam.
Hiermee kunnen bedrijven met een social return verplichting de invulling rapporteren en de social return op de contracten inzien. Wat moet mijn bedrijf nu doen? Na gunning neemt u binnen 7 werkdagen contact op met Bureau Social Return voor een adviesgesprek.
ctaste Social Return Verplichting?
Bent u na het lezen enthousiast geworden over restaurant Ctaste, CtheCity of Ctalents en benieuwd naar de mogelijkheden om uw social return in te zetten? U kunt contact met ons opnemen via info@ctaste.nl of telefonisch via 020 675 28 31, dan zorgen we gezamenlijk voor de best passende invulling van uw social return verplichting!
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Kan social return ook worden uitbesteed? GreenFox Social Return kan de voordelen van social return eenvoudig in kaart brengen. Onze ervaring is dat er diverse werkzaamheden geschikt zijn waar onze medewerkers zich in kunnen onderscheiden. Social return begint vaak als een verplichting maar eindigt vaak als een methode om de werkzaamheden efficiƫnter en goedkoper in te richten.
Participatiewet en social return bij aanbestedingen PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Social return en de Participatiewet hebben een aantal overeenkomsten, maar er zijn ook duidelijke verschillen. Bij social return moet er sprake zijn van een overheidsopdracht en bij de Participatiewet heeft de gemeente een uitvoeringstaak, zorgen voor begeleiding naar werk en het verstrekken van een uitkering als dat nodig is.

Contacteer ons

Resultaten voor social return verplichting