social sofa
sofa
sofa
sofa
Social Sofa Deventer Scoort.
Door het persoonlijke ontwerp geeft de Social Sofa een bijzonder, persoonlijk en herkenbaar tintje aan uw bedrijf, project, wijk en stad. Daag ons uit en laat ons met u meedenken om uw verhaal in 18.000 kleurrijke mozaïeksteentjes te laten zien aan Deventer.
social return
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser Gemeente Losser.
Op maandag 4 december aanstaande rond 16.00 uur s middags wordt bij het Kulturhus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser.
luxaflex
Flevoland Erfgoed Social Sofa Revelsant.
De regenboog staat tevens voor de veelkleurigheid van de wijk. Op 22 september 2012, Nationale burendag, onthulde wethouder Andries Poppe samen met Ancika Jansen, bestuurslid van wijkplatform Revelsant en geestelijke moeder van het project, de Social Sofa in de wijk Revelsant.
sofa bed kopen
Een Social Sofa cadeau voor de stad!
Als dank hiervoor heeft de verzekeraar Centraal Beheer/Achmea de stad een Social Sofa een betonnen huiskamermodel buitenbank cadeau gedaan. 5, the Coffee Connect. Omdat wij als Vrijwilligers Centrale Amsterdam deze verzekering afsluiten voor de Gemeente, hebben we samen gekeken naar een goede plek.
functieomschrijving
Social Sofa Oranje Fonds brengt ons bij elkaar.
We zijn er voor iedereen die bij wil dragen aan de sociale verbinding in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn ons beschermpaar. Over het Oranje Fonds. Bestuur en commissies. Vermogens en beleggingsbeleid. Downloads en logo's.' Home Social Sofa.
siemens inductie
SocialSofa @SocialSofa Twitter.
Marie-Louise Connolly @ mlchealth 19 feb. What's' a social sofa? Find out on @ bbcnewsline I have been checking it out with Lord Mayor @ NicholaMallon pic.twitter.com/LQCJjLS1iO. 0 antwoorden 11 retweets 7 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren.
seats
Verlengde inschrijving! Win een social sofa! Doe mee met jouw project! Probiblio. Logo. ic-keyboard-arrow-right-24px. ic-keyboard-arrow-right-24px. ic-keyboard-arrow-right-24px. ic-keyboard-arrow-righ
Social Sofa Tour. Na plaatsing van de sofas wordt een reisgids gepubliceerd met daarin alle winnende projecten. De Social Sofa Tour is een tour langs innovatieve plekken in Nederland waar de bibliotheek een rol in speelt als initiator of verbinder.
social media informatie
Social Sofa Wijkvereniging Binnenstad Kampen.
Als vervolg op de stokrozenactie, waarin leden van de wijkvereniging twee stokrozen aangeboden kregen, nodigen wij nu alle binnenstad bewoners uit om actief een steentje bij te dragen aan het realiseren Social Sofa project. Wat is Social Sofa? Het idee voor deze bank is ontstaan nadat er in de Tilburgse politiek werd gesproken over de sociale verkilling waaraan de stad en andere steden ten prooi lijken te vallen.
Betontegels
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.
Social Sofa Centrum 31.
Op het plein van Centrum 31 is een bijzonder project gaande: de Social Sofa is in de maak! Eén van de kunstenaars van Atelier C31 heeft een tekening gemaakt die als basis diende voor het ontwerp van een nieuw project: Social Sofa.

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?