social sofa
sofa
social sofa - Social return Onze werkwijze Nieuws Vacatures Over ons Contact.
Social return Onze werkwijze Nieuws Vacatures Over ons Contact. Wij vullen uw social return verplichting in. Social return is het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kans om opnieuw naar uw werkzaamheden te kijken. Werkzaamheden efficiënter en tegen lagere kosten invullen. Bijdrage leveren aan sociale doelstellingen. Waarom social return? Iedereen die langer dan 3 maanden buiten het reguliere arbeidsproces valt, behoort tot de doelgroep voor social return. Deze mensen kunnen om verschillende reden thuis zijn komen te zitten. Bijvoorbeeld door ontslag, faillissement van de werkgever of door privé-omstandigheden. In totaal gaat het om 1.5 miljoen mensen. U kunt zich voorstellen dat daar een veelvoud aan kwaliteiten bij zit.
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.
sofa bed kopen
Mozaïeken op de social sofa.
We zijn niet aanwezig op vrijdag 19 juli en van 26 juli t/m 11 augustus. De rest van de zomer kun je op dinsdag en op vrijdag bij ons terecht om samen te werken aan de social sofas. kleurrijk, mozaïeken, social sofa Post navigation.
social media
Social Sofa Centrum 31.
Op het plein van Centrum 31 is een bijzonder project gaande: de Social Sofa is in de maak! Eén van de kunstenaars van Atelier C31 heeft een tekening gemaakt die als basis diende voor het ontwerp van een nieuw project: Social Sofa.
lening aanvragen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
tattoo
Flevoland Erfgoed Social Sofa.
In de gemeente Noordoostpolder waren al 13 Social Sofa's' geplaatst, vier in Emmeloord 2012, 2 x 2013 en 2015, twee in Luttelgeest 2012 en 2014 en één in Tollebeek 2012, Creil 2013, Ens 2013, Espel 2013, Kraggenburg 2013, Marknesse 2013 en Rutten 2013 toen Social Sofa nummer 14 in juli 2017 in Bant werd bezorgd.
seats
Social Sofa in Zoetermeer Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Social Sofa in Zoetermeer. In 2010 is het eerste project van Social Sofa begonnen in Zoetermeer. Toen zijn er in elke Zoetermeerse wijk twee sofa's' geplaatst. In 2011 is er een vervolg gekomen. En ook in 2012 worden er nog sofa's' ontworpen, gemaakt en geplaatst!
incassobureau inschakelen kosten
Open dag Social Sofa in het Duvelhok Tilburg.com.
Open dag Social Sofa in het Duvelhok. Op zondag 8 september opent Social Sofa de deuren van het nieuwe atelier gelegen aan de voorzijde van het Duvelhok. Speciaal op deze dag kun je deelnemen aan mozaïek workshops, verkopen ze verschillende mini Social Sofa pakketjes en kun je kiezen uit meer dan 200 verschillende kleuren mozaïek.
seo ranking
Bibliotheek Oosterschelde wint Social Sofa.
De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1.
kerstgeschenk
SocialSofa Berichten Facebook.
In die zin past de expositie precies in de filosofie van Bruers. Want al haar projecten, of het nu Social Sofa is, Social Salon, haar boeken of haar voorstellingen, alles draait eigenlijk maar om één ding: de strijd tegen sociale verkilling.
social media nl
Social sofa zomergesprekken.
De Social Sofa staat symbool voor samenwerking en verbinding in de wijk. Vanuit de gedachte van verbinding en duurzame samenwerking is de bibliotheek in de maanden mei en juni begonnen met de Social Sofa Zomergesprekken buiten op het plein van het Cornelliusplein.
tattoo

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?