social sofa
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser Gemeente Losser.
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser. Op maandag 4 december aanstaande rond 16.00 uur s middags wordt bij het Kulturhus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser.
social return
Twaalf innovatieve projecten winnen Social Sofa Bericht Bibliotheekblad.
Twaalf bibliotheken hebben als beloning voor het meest innovatieve bibliotheekproject van de provincie een zogeheten social sofa gewonnen, een betonnen met mozaïek ingelegde bank die ergens in de openbare ruimte geplaatst wordt. Op maandag 4 december wordt om 16.00 uur bij elk van de winnende bibliotheken de Social Sofa onthuld door gedeputeerden van de respectievelijke provincies.
social media informatie
Social Sofa Tilburgers.nl Nieuws uit Tilburg.
Gepubliceerd op zondag 19 mei 2013 zondag 19 mei 2013 Auteur Peter van den Besselaar Categorieën Foto van de Week Tags Sint Annaplein, Social Sofa, Tilburg Daily Photo, Vincent van Gogh Geef een reactie op Social Sofa Sint Anna Berichtnavigatie.
sofa bed kopen
Twaalf innovatieve projecten winnen een social sofa Koninklijke Bibliotheek.
Twaalf innovatieve projecten winnen een social sofa. 6 december 2017 Twaalf bibliotheken hebben als beloning voor het meest innovatieve bibliotheekproject van de provincie een zogeheten Social Sofa gewonnen, een betonnen met mozaïek ingelegde bank die ergens in de openbare ruimte geplaatst wordt.
Bibliotheek Heiloo wint Social Sofa Provincie Noord-Holland.
Bibliotheek Heiloo wint Social Sofa. De bibliotheek in Heiloo heeft een Social Sofa gewonnen voor het meest innovatieve bibliotheekproject in Noord-Holland. Gedeputeerde Jack van der Hoek onthult de bank, bij de Witte Kerk in Heiloo, op maandag 4 december om 16.00 uur.
Heel Nijeveen plakt! De Social Sofa is klaar.
De Handelsvereniging Nijeveen wil iedereen heel hartelijk bedanken voor het plakken en het enthousiasme. Samen en dankzij de financiële bijdrage van het Waarborgfonds Meppel hebben we een mooie eyecatcher in het middelpunt van Nijeveen kunnen realiseren. Namens de werkgroep Social Sofa.
SocialSofa Startpagina Facebook.
Social sofa Eikenderveld onthuld met gedenkplaat voor onlangs overleden wijkagent Fred Janssen ParkstadActueel. Vandaag werd op de hoek van de Laanderstraat en de Eikenderweg de social sofa onthuld waar de onlangs overleden wijkagent Fred Janssen een van de kartrekkers was van dit project.
SOCIALSOFA Alberi Design.
Als de sofa helemaal klaar is wordt deze afgewerkt en gevoegd. De sofa wordt door de transporteur van Social Sofa naar de definitieve locatie gebracht. U kunt ook een Social Sofa laten maken door professionals en vrijwilligers in het atelier van Social Sofa.
Social Sofa Fonds1818.
De bank komt vervolgens als leuke ontmoetingsplek op een openbare plaats te staan.Het initiatief voor de Social Sofa's' komt van kunstenaars uit Tilburg. Den Haag is de tweede stad waar de banken worden geplaatst. In totaal plaatst STEK Voor Stad en Kerk tien Social Sofa's.Wilt' u met de mensen uit uw buurt een social sofa maken?
Home Social Sofas.
Wij van Social Sofa gaan zo ver dat we vinden dat er in elke straat een bank hoort te staan. Om onze strijd tegen de sociale verkilling meer elan te geven, hebben we de Social Sofa ontworpen, een betonnen huiskamermodel buitenbank.

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?