social sofa
sofa
sofa
Social Sofa bij de Gouden Molen De Gouden Molen.
T: 31 0418 661306. Social Sofa bij de Gouden Molen. Home Nieuws Social Sofa bij de Gouden Molen. Social Sofa bij de Gouden Molen. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. MA 0900: 2400: keuken tot 2100.:
social return
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
social media informatie
Informatiemiddag over SocialSofa op het Rembrandtplein in Oud-Beijerland Hoeksch Nieuws.
De ontwerpen die de meeste stemmen krijgen, worden door de organisatie SocialSofa op de betonnen bank gezet en omgezet in mozaïekstukjes, die men in de wintermaanden op de sofa gaat plakken. En dat plakken is, ook onder begeleiding een hele klus, waar tientallen uren in zullen gaan zitten.
stretchfolie
Social Sofa Deventer Scoort.
Door het persoonlijke ontwerp geeft de Social Sofa een bijzonder, persoonlijk en herkenbaar tintje aan uw bedrijf, project, wijk en stad. Daag ons uit en laat ons met u meedenken om uw verhaal in 18.000 kleurrijke mozaïeksteentjes te laten zien aan Deventer.
Kroon Casino
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser Gemeente Losser.
Op maandag 4 december aanstaande rond 16.00 uur s middags wordt bij het Kulturhus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser.
strategy
Verlengde inschrijving! Win een social sofa! Doe mee met jouw project! Probiblio. Logo. ic-keyboard-arrow-right-24px. ic-keyboard-arrow-right-24px. ic-keyboard-arrow-right-24px. ic-keyboard-arrow-righ
Social Sofa Tour. Na plaatsing van de sofas wordt een reisgids gepubliceerd met daarin alle winnende projecten. De Social Sofa Tour is een tour langs innovatieve plekken in Nederland waar de bibliotheek een rol in speelt als initiator of verbinder.
slotenmaker den haag
Social Sofa in Zoetermeer Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Social Sofa in Zoetermeer. In 2010 is het eerste project van Social Sofa begonnen in Zoetermeer. Toen zijn er in elke Zoetermeerse wijk twee sofa's' geplaatst. In 2011 is er een vervolg gekomen. En ook in 2012 worden er nog sofa's' ontworpen, gemaakt en geplaatst!
velux rolgordijn
Social sofa zomergesprekken.
Vanuit de gedachte van verbinding en duurzame samenwerking start de bibliotheek met de Social Sofa Zomergesprekken in de maanden mei en juni. Iedereen wordt uitgenodigd om in gesprek te gaan of plaats te nemen op de sofa met Marco Peters, Wieteke Schroeders en Elvira Ingenhoven.
latex spuiten
SocialSofa @SocialSofa Twitter.
Marie-Louise Connolly @ mlchealth 19 feb. What's' a social sofa? Find out on @ bbcnewsline I have been checking it out with Lord Mayor @ NicholaMallon pic.twitter.com/LQCJjLS1iO. 0 antwoorden 11 retweets 7 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren.
vaatwasser
Social Sofa: een kleurrijk protest tegen sociale verkilling.
De impact van de Social Sofa. Hoeveel impact een Social Sofa op een omgeving kan hebben, laat de gemozaïekte bank voor Sjoerd van Eijk zien. Na een aantal dagen vermist te zijn, werd zijn lichaam in een Groningse gracht gevonden.
total tankpas

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?