social sofa
sofa
sofa
sofa
SCHUNCK bibliotheek wint Social Sofa met project Uur van de Buurt.
Door Redactie Heerlen.Nieuws.nl. SCHUNCK bibliotheek wint Social Sofa met project Uur van de Buurt. SCHUNCK Bibliotheek won afgelopen maandag een Social Sofa voor haar project Uur van de Buurt. Op 4 december om vier uur s middags werd bij de bibliotheek in Heerlerheide Groeet Genhei 20 deze Social Sofa feestelijk onthuld.
sofa bed kopen
Bibliotheek Oosterschelde wint Social Sofa.
De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1.
social media informatie
Social Sofa Weener XL s-Hertogenbosch.
Samen op een Social Sofa. Weener XL en Social Sofa leveren vakwerk. Dit doen we in samenwerking met mensen met een arbeidshandicap en/of enige afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Een Social Sofa is een gemozaïekte betonnen huiskamermodel bank voor buiten.
inbouw koelkast
SocialSofa Startpagina Facebook.
De familie Valkenburg onthulde de Social Sofa voor hun 100-jarige opa Frans Valkenburg. Wat een prachtige sofa, een prachtige familieprestatie. 24 december 2018 om 0229.: We willen graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor Social Sofa en de projecten, samen hebben we Nederland een stukje mooier en socialer gemaakt.
nilfisk terrasreiniger
SocialSofa @SocialSofa Twitter.
Marie-Louise Connolly @ mlchealth 19 feb. What's' a social sofa? Find out on @ bbcnewsline I have been checking it out with Lord Mayor @ NicholaMallon pic.twitter.com/LQCJjLS1iO. 0 antwoorden 11 retweets 7 vind-ik-leuks. Bedankt, Twitter gebruikt dit om je tijdlijn te verbeteren.
social return
Home Social Sofas.
Wij van Social Sofa gaan zo ver dat we vinden dat er in elke straat een bank hoort te staan. Om onze strijd tegen de sociale verkilling meer elan te geven, hebben we de Social Sofa ontworpen, een betonnen huiskamermodel buitenbank.
preventie assistente
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser Gemeente Losser.
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser. Op maandag 4 december aanstaande rond 16.00 uur s middags wordt bij het Kulturhus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser.
SocialSofa Oldambt.
Zij wil hiermee meer kleine sociale ontmoetingsplekken creëren in wijken. Zoek een sofa. Bekijk de socialsofas door een locatie, Wadden of verhalenbank te selecteren. Zoek een sofa. bank voor Den Andel 23 april 2018. Twee wereldbanken voor Beerta 10 maart 2018.
Twaalf innovatieve projecten winnen een social sofa Koninklijke Bibliotheek.
Twaalf innovatieve projecten winnen een social sofa. 6 december 2017 Twaalf bibliotheken hebben als beloning voor het meest innovatieve bibliotheekproject van de provincie een zogeheten Social Sofa gewonnen, een betonnen met mozaïek ingelegde bank die ergens in de openbare ruimte geplaatst wordt.
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?