social sofa
sofa
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.
social return
Mozaïeken op de social sofa.
We zijn niet aanwezig op vrijdag 19 juli en van 26 juli t/m 11 augustus. De rest van de zomer kun je op dinsdag en op vrijdag bij ons terecht om samen te werken aan de social sofas. kleurrijk, mozaïeken, social sofa Post navigation.
social media nl
Social Sofa Centrum 31.
Op het plein van Centrum 31 is een bijzonder project gaande: de Social Sofa is in de maak! Eén van de kunstenaars van Atelier C31 heeft een tekening gemaakt die als basis diende voor het ontwerp van een nieuw project: Social Sofa.
sofa bed kopen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
social media
Nieuwe Social sofa voor innovatiekracht van Bibliotheek Katwijk Provincie Zuid-Holland.
Delen op Twitter. Delen op LinkedIn. Nieuwe Social sofa voor innovatiekracht van Bibliotheek Katwijk. Rik Janssen onthult de Social sofa. Afbeelding van de Social sofa in Katwijk. Met z'n' allen op de Social sofa in Katwijk. Sla navigatie over ONDERWERPEN.
fotolijst a4
Social Sofa in Zoetermeer Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Social Sofa in Zoetermeer. In 2010 is het eerste project van Social Sofa begonnen in Zoetermeer. Toen zijn er in elke Zoetermeerse wijk twee sofa's' geplaatst. In 2011 is er een vervolg gekomen. En ook in 2012 worden er nog sofa's' ontworpen, gemaakt en geplaatst!
mkb servicedesk
Open dag Social Sofa in het Duvelhok Tilburg.com.
Open dag Social Sofa in het Duvelhok. Op zondag 8 september opent Social Sofa de deuren van het nieuwe atelier gelegen aan de voorzijde van het Duvelhok. Speciaal op deze dag kun je deelnemen aan mozaïek workshops, verkopen ze verschillende mini Social Sofa pakketjes en kun je kiezen uit meer dan 200 verschillende kleuren mozaïek.
envelop
Bibliotheek Oosterschelde wint Social Sofa.
De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1.
promotie veenendaal
SocialSofa Berichten Facebook.
In die zin past de expositie precies in de filosofie van Bruers. Want al haar projecten, of het nu Social Sofa is, Social Salon, haar boeken of haar voorstellingen, alles draait eigenlijk maar om één ding: de strijd tegen sociale verkilling.
appelazijn capsules afvallen
Social sofa zomergesprekken.
De Social Sofa staat symbool voor samenwerking en verbinding in de wijk. Vanuit de gedachte van verbinding en duurzame samenwerking is de bibliotheek in de maanden mei en juni begonnen met de Social Sofa Zomergesprekken buiten op het plein van het Cornelliusplein.
persoonlijke lening rente

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?