social return aanbesteding
Wij vullen uw social return verplichting in.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Visie: social return PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Hoe kunt u social return vormgeven in een aanbesteding? Social return kan in de aanbesteding worden meegenomen als minimumeis in de opdrachtspecificatie. Bijvoorbeeld een percentage van de loonsom van de overeenkomst, een percentage van de aanneemsom of een aantal arbeidsuren.
wat is social media
Zone3 helpt u met uw Social Return. Zonder gedoe.
Huismeesters en wijkbeheerders. Social return met Zone3. Als u in een aanbesteding of inkooptraject zit met de gemeente Amsterdam heeft u te maken met de Social Return. U moet dan een bijdrage leveren aan het creƫren van werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt.
stretchfolie
Adviespunt Social Return.
Heeft u een aanbesteding gegund gekregen van een semioverheidsinstelling uit het werkgebied van het Adviespunt Social Return? Het adviespunt adviseert u in dat geval kosteloos over het vormgeven van uw social return-verplichting. Adviespunt Social Return helpt semioverheidsinstelling die social return toe willen voegen aan hun inkoopopdracht in de regios Midden-Brabant, Noordoost-Brabant en Zuidoost-Brabant.
analytics
Social Return Gemeente Utrecht.
Onderzoek samen met de adviseur hoe u social return het beste inpast binnen uw bedrijfsvoering. Social return activiteiten mogen in de opdracht worden uitgevoerd maar ook binnen uw bedrijfsvoering, of bij een onderaannemer of toeleverancier. Als opdrachtnemer blijft u hoofdverantwoordelijk voor het nakomen van social return.
slotenmaker den haag
Stichting Social Return NL.
Wij staan u met raad en daad terzijde en nemen de zorgen uit handen zodat u zich vol kunt concentreren op de uitvoering van de aanbesteding. Werkt u bij een gemeente en bent u betrokken bij aanbestedingen met een Social social Return Return verplichting erin?
velux rolgordijn
Social Return Innovium.
U bevindt zich hier: Home / Voor werkgevers / Social Return. Social Return speelt vooral bij bedrijven die werken met aanbestedingen. Dit zijn best veel bedrijven die werken met aanbestedingen omdat veel ZBOs, gemeentes en bijvoorbeeld Woningcorporaties aanbestedingen uitschrijven. Bedrijven die hierop inschrijven hebben hier dan ook mee te maken mee te maken. Hierin dient dan 5% van de aanneemsom of 7% van de loonsom te worden besteed aan doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wie die doelgroep precies is kan per aanbesteding iets verschillend zijn.
colostrum creme
Social Return on Investment StarPark.
StarPark neemt de administratieve romslomp uit handen van de aannemer en kan het SROI gedeelte van de aanbesteding invullen door bijvoorbeeld verkeersregelaars te leveren die aan de SROI-eisen voldoen. Mocht u vragen hebben over de invulling van Social Return, of willen weten of uw specifieke oplossing voor de invulling van de mogelijke Social Return verplichting ook realiseerbaar is?
steps
SOCIAL RETURN Van verplichting naar werk verlichting!
Per instantie en aanbesteding kan het sterk verschillen. Ja gelukkig zijn er heel veel voorbeelden dat social return juist kansen geeft voor bedrijven om processen beter in te richten, hun MVO beleid zichtbaar te maken maar vooral een kostenvoordeel te behalen.
total tankpas
SROI MVO Solutions.
Daar waar ondernemingen nu nog vrij zijn om zich al dan niet in te schrijven op een aanbesteding, waarin Social Return criteria zijn opgenomen, is dit bij de Participatiewet vaak niet meer het geval. Bij de Participatiewet kan het quotum wettelijk worden bepaald en de naleving ervan door de overheid worden getoetst.
Led Bouwlamp
Aannemen medewerkers in bijstand na winnen aanbesteding Gemeente Veenendaal.
Terug naar homepage Info over de gemeente Procedure social return. Aannemen medewerkers in bijstand na winnen aanbesteding. Social Return On Investment SROI houdt in dat u een deel van de aanneemsom gebruikt om mensen met een uitkering een baan of leerwerkplek te bieden voor de gegunde opdracht of voor andere opdrachten binnen uw organisatie.
herbalife

Contacteer ons

Zoeken naar social return aanbesteding