social return amsterdam
Wij vullen uw social return verplichting in.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Alle vertrouwen in goede toekomst met Social Return Wagelaar BV.
Daarom staan we achter Social Return, zo sprak Guus Post Bouwend Amsterdam, algemeen secretaris voorafgaand aan de ledenvergadering van Bouwend Nederland haar leden en wethouder Arjan Vliegenthart gemeente Amsterdam toe. De samenwerking werd bezegeld met de ondertekening van het Social Returnconvenant: Samen bouwen aan de toekomst van Amsterdam.
media bureau amsterdam
shootlab.nl Jongerentrajecten.
Voor gemeenten en instellingen kan Shootlab tegelijkertijd een aantal jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt in traject nemen in samenwerking met de afdeling Werk en Inkomen van de betreffende gemeente. Neemt u voor meer informatie contact op. Voor informatie over social return in de Gemeente Amsterdam kijkt u ophttp//www.amsterdam.nl/ondernemen/inkoop-aanbesteden/social-return.:
GB
Social return als maatschappelijke investering Rijkswaterstaat Rijkswaterstaat.
Proeftuin social return. Smits zet social return op allerlei manieren in. Wij schakelen leveranciers in op social returnbasis, zoals de stichting Paswerk voor ons groenonderhoud en een glazenwassersbedrijf uit Amsterdam. Dit bedrijf werkt samen met stichting Nelis, die langdurig werklozen aan de slag helpt.
makelaar zoetermeer
gemeente en sociaal ondernemen Platform ociale firmas de omslag.
Social Return kan als hefboom worden ingezet om de sector sociaal ondernemen duurzaam te vergroten. Sanne Bekkenutte van het Bureau Social Return van de gemeente Amsterdam besprak in onze netwerkbijeenkomst met de 15 aanwezige sociale firmas, de mogelijkheden, ervaringen, knelpunten en successen.
Kroon Casino
GreenFox Social Return Sociale Zaken Marktplaats voor sociaal verantwoord inkopen.
GreenFox Social Return is opgericht in 2009. Stichting De Omslag is een onafhankelijke, ideële project en netwerkorganisatie voor vraagstukken op het gebied van participatie en werk. Wij vinden dat alle mensen een zinvolle kans, plek en rol verdienen. De Omslag is initiatiefnemer van een Amsterdams Platform Sociale Firmas. Platform Sociale Firmas. Met het Amsterdams Platform voor Sociale Firmas zet De Omslag zich in om Amsterdamse sociale ondernemingen in de etalage te zetten voor de gemeente en het bedrijfsleven. Door sociaal inkopen te stimuleren en mensen te inspireren, verstevigen we de sector. Het Amsterdams Platform Sociale Firmas wil dat sociaal ondernemen de norm wordt in Amsterdam.
Google Website Optimizer
Bouwmensen.
Het draait om de praktijk. Daarom staan we achter Social Return, zo sprak Guus Post Bouwend Amsterdam, algemeen secretaris gisteren voorafgaand aan de ledenvergadering van Bouwend Nederland haar leden en wethouder Arjan Vliegenthart gemeente Amsterdam toe. De samenwerking werd bezegeld met de ondertekening van het Social Returnconvenant: Samen bouwen aan de toekomst van Amsterdam.
slotenmaker den haag
Meer weten? Social Return on Investment SROI: eisen aan leveranciers en afnemers Toolbox Inclusief.
handleiding social return bij inkoop door gemeenten. handleiding social return voor opdrachtnemers in de bouw en infra. handleiding social return bij het Rijk. leidraad social return Amsterdam. eindrapport Sociaal aanbesteden in het groen. gids over sociale overwegingen bij overheidsopdrachten. factsheet sociale aspecten bij aanbesteden.
content marketing amsterdam
Referenties Trigion.
Ook in het publieke domein creëert Trigion veiligheid, bijvoorbeeld binnen 30 locaties van de Gemeente Amsterdam. Vanuit dit partnership is Trigion betrokken bij een bijzonder social return-project. Lees ook het artikel Social Return in Amsterdam. Heeft u vragen? Bel of mail.
velux rolgordijn
Best practices social return SOCIAL RETURN.
Alle voordelen van Social Return nu onder 1 dak. Zie ook de website van GreenFox Social Return. Sociale Zaken Marktplaats voor sociaal verantwoord inkopen. Op deze website vindt u een overzicht bij wie u sociaal verantwoord kunt inkopen in Amsterdam.
multivitamine kruidvat test
Scholten Partners.
Uit diverse sectoren zijn SROI-analyses beschreven ter verdere ontwikkeling van de SROI-methodiek. Maatschappelijk Rendement Gemeten 2003, P. Het allereerste boek over SROI! Social Return on Investment SROI. Uitgave SWP Amsterdam, 2003. Informatie of bestelling van alle titels kan via de contactpagina.
Led Bouwlamp

Contacteer ons

Meer resultaten voor social return amsterdam