social return bouw
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
TNO publiceert handleiding social return voor bouw en infra De Normaalste Zaak.
TNO publiceert handleiding social return voor bouw en infra. Geplaatst op 28 oktober 2012. TNO heeft een handleiding social return opgesteld, in opdracht van de cao-partners in de bouw en infra. Dit hulpmiddel maakt opdrachtnemers werkgevers in deze sector wegwijs in het onderwerp.
SEO optimalisatie

Mist u een publicatie of wilt u een papieren versie opvragen, neem dan contact met ons op. Handleiding social return voor opdrachtnemers in de bouw en infra. Opdrachtgevers van bouw en infraprojecten stellen bij aanbestedingen in toenemende mate eisen op het gebied van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt.
labelprinter
Creatieve voorbeelden van social return on investment Stedebouw Architectuur. rescape def logo.
D e voorbeelden laten zien dat social return voor bouwbedrijven geen eenvoudige opgave is, maar dat de wil en de mogelijkheden er wel degelijk zijn, aldus Maxime Verhagen. In het voorwoord van de brochure meldt Verhagen dat deze initiatieven voor alle partijen aanvaardbaar zijn: met betere garanties voor SROI-kandidaten, met minder rompslomp voor bedrijven en met vermijding van verdringing. Enkele initiatieven die in de brochure worden getoond: stichting Infra-Werkt, die kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt inzetbaar maakt binnen de wegenbouw, en het stimuleringsfonds Leren/Werken Gebouwde Omgeving in de regio Nijmegen. Download de brochure Sroi en de Participatiewet, creatieve initiatieven uit de praktijk. Deel dit artikel. Evenementen van Acquire Publishing. 7 maart 2018 Smart City Update. 13 maart 2018 Samen de circulaire keten uitbouwen. 5 april 2018 PARKEER24Jaarcongres. 21 juni 2018 Nationaal Fietscongres. 10 oktober 2018 Bouw Circulair Congres 2018.
wijnverpakking
Technisch Bureau Bouwnijverheid.
Maak van Social Return on Investment een kracht Bouwselect.
Een andere medewerkster van dit project werkt inmiddels vast bij Arcadis. Dankzij Social Return on Investment kon zij doorstromen naar een reguliere baan binnen het team dat in opdracht van de NAM de bevingsschade behandelt. En die voorbeelden maken meteen duidelijk dat SROI meer is dan alleen het voldoen aan een eis van de overheid om een opdracht binnen te halen. Groenewold: Je geeft er ook een maatschappelijk gezicht aan je onderneming mee. Personeel inzetten dat een handicap heeft of werkloos is, hoeft geen last te zijn. Het kan juist een kracht zijn. Bouwselect helpt je erbij om die schijnbare last om te zetten naar een constructieve, werkbare situatie, die werkgever en werknemer voordeel opleveren. Weer terug in de bouw dankzij Bouwselect.
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Social return Arbeidsmarkt Speerpunten Bouwend Nederland.
Dit hulpmiddel maakt bedrijven in de bouw en infrasector wegwijs in het onderwerp. Social return bij aanbestedingen in de bouw en infra. 29 juli 2013. Dit informatieblad is bedoeld voor opdrachtgevers die nadenken over de opzet en invulling van hun social returnbeleid, zoals gemeenten, provincies, waterschappen, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven.
Social return in de bouw Pianoo Expertisecentrum Aanbesteden.
Dit contract was voor het ministerie van Defensie een van de eerste aanbestedingen waarin social return is opgenomen in het programma van eisen: vijf procent van de waarde van de opdracht moet besteed worden aan social return. Vink Bouw zal vooral jongeren inzetten om aan het criterium te voldoen.

Contacteer ons

Zoeken naar social return bouw