social return bouw
social return bouw - Social return kan, mits goed ingevuld, zonder extra personeel worden ingevuld.
Daarmee levert social return een win-win situatie op voor alle partijen. GreenFox Social Return vervult social return verplichtingen voor tientallen partijen door heel Nederland. Van een enkele kandidaat tot tientallen kandidaten met passende erkende opleidingen. Wij verzorgen de werving en selectie, maar ook de begeleiding en opleiding van mensen die langer dan 3 maanden niet aan het werk zijn. Lees meer over onze organisatie op deze pagina. Is extra personeel altijd noodzakelijk? Social return kan, mits goed ingevuld, zonder extra personeel worden ingevuld. Tientallen medewerkers van ons zijn dagelijks aan het werk zonder extra begeleiding van onze opdrachtgevers. Vanuit GreenFox krijgt elke kandidaat zijn eigen coach en ontwikkelmogelijkheden. Met de hulp van onze coaches en het goed selecteren van werkzaamheden zien wij dat er minimale begeleiding nodig is. Vaak kan het financieel ook kansen bieden om een deel van de werkzaamheden jobcarving uit te laten voeren door iemand vanuit social return. Voor welke aanbestedingen geldt het? De afgelopen jaren zien wij social return bijna bij elke aanbesteding voor werken en diensten boven 200.000. De hoogte kan verschillen per opdracht maar gaat veelal om 5% van de aanneemsom of loonsom.
Wat onze social return on investment kan doen Rijnmondbouw.
Maandag 2 maart kwam dit keer BAM bij ons langs om te horen én te zien wat Rijnmond Bouw kan betekenen in het kader van de social return on investment. Investeren in werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is steeds vaker een wens of zelfs eis bij aanbestedingstrajecten. Lees meer
social return bouw
Hegeman Bouw en Infra wint Social Return Award voor bouw station Assen Dagblad van het Noorden.
Het bedrijf was hoofdverantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe station van Assen. Hegeman uit Nijverdal heeft bij de bouw van het station uitgebreid rekening gehouden met de zogenoemde social return, zei wethouder Harmke Vlieg donderdagmiddag bij de uitreiking van de prijs.
social return bouw
SROI, Social Return on Investment Schagen Infra.
Schagen Infra levert een actieve bijdrage aan de uitvoering van de Wet Stimulering Arbeidsparticipatie en de Wet Werk en Bijstand. Wij anticiperen op het zogenoemde Social Return on Investment-beleid SROI van de overheid. Door onze deelname aan het Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen in de Grond, weg en waterbouw, InfraVak, stromen met regelmaat vakbekwame arbeiders in bij ons bedrijf.
social return bouw
Social Return voor opdrachtnemers Daar werken we aan Digitaal communicatieplatform Zwolle.
Wie helpt mij bij het invullen van Social Return? Wat heeft u aan SROI? Als u een opdracht van de overheid ontvangt dan vraagt zij u ook vaak om een sociale investering, beter bekend onder de naam Social Return On Investment SROI.
social return bouw
Handleiding social return voor opdrachtnemers in de bouw en infra. Opdrachtgevers van bouw en infraprojecten stellen bij aanbestedingen in toenemende mate eisen op het gebied van werkgelegenheid voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt. Deze zogenaamde social-returneisen zijn voor veel bedrijven nieuw en complex.
Social Return on Investment Baanbrekend Drechtsteden.
Dit zijn allemaal kansen om uw social return verplichting in te vullen. Via de brochure Social Return on Investment krijgt u informatie over social return in het algemeen en inzet van kandidaten in het bijzonder. Daarnaast een verhaal uit de praktijk en contactgegevens.
Social Return Groene Bouwhekken.
Binnen de gemeente Utrecht en regio Lekstroom IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Lopik en Vianen kunnen de Groene Bouwhekken 100% ingezet worden op Social Return on Investment. Daarnaast zijn er ook voor andere gemeenten mogelijkheden om de Groene Bouwhekken deels in te zetten op Social Return.
Social Return Stichting Bouwloods.
Pratumplaats 2, 3454 NA Utrecht. Werk op maat. Social Return on Investment. Kansen voor iedereen. Afstand tot de arbeidsmarkt. Sommige mensen hebben nog geen duurzame plek op de arbeidsmarkt kunnen verwerven. Wij bieden opleiding en werkervaring aan iedereen die met hout wil gaan werken, ongeacht de oorzaak van de afstand tot de arbeidsmarkt.
BAM Infra Nederland BAM Infra Nederland.
BAM Infra Nederland is een dochteronderneming van Koninklijke BAM Groep, een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiekprivate samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.
Social Return: Column Brabants Dagblad: DANNY.
Meer mensen duurzaam aan het werk. Sandra aan de slag bij Maas schilderwerken. Leveranciersbijeenkomst 21 mei. Evaluatie pilot: social return zorgt voor win-win-situatie. Sociale verplichting in Social Return leidt naar werk. Houbenstaete Tilburg: social return en het succes in de praktijk.

Contacteer ons

Zoeken naar social return bouw