social return bouw
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
SROI, Social Return on Investment Schagen Infra.
Schagen Infra levert een actieve bijdrage aan de uitvoering van de Wet Stimulering Arbeidsparticipatie en de Wet Werk en Bijstand. Wij anticiperen op het zogenoemde Social Return on Investment-beleid SROI van de overheid. Door onze deelname aan het Samenwerkingsverband Praktijkopleidingen in de Grond, weg en waterbouw, InfraVak, stromen met regelmaat vakbekwame arbeiders in bij ons bedrijf.
buik
Groene Bouwhekken Maakt bouwplaatsen leefbaar.
In de gemeente Utrecht en de regio Lekstroom kunnen de Groene Bouwhekken al voor 100% ingezet worden voor Social Return. Daarnaast zijn er ook in andere gemeenten mogelijkheden om de Groene Bouwhekken deels in te zetten als Social Return. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
plankdragers
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Bedrukte pennen
Social Return Gemeente Amsterdam.
Amsterdam verwerkt de gegevens van social return kandidaten op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Meer daarover vindt u in de verwerking persoonsgegevens social return PDF, 84 kB. Mail ons via social.return@amsterdam.nl voor een adviesgesprek over: Social Return, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO of Sociaal Inkopen.
loodgieter mijdrecht
Uw Social Return Partner, Bouwuitzendbureau het Ambacht.
Bij steeds meer aanbestedingen vanuit onder andere overheden zitten Social Return eisen. Het Ambacht heeft ervaring in het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt denk hierbij onder andere aan WWB, WW-ers en Nuggers. Het Ambacht richt zich in het bijzonder op het Bouw en Techniek, en kent de wegen die bewandeld moeten worden om in aanmerking te komen voor social return projecten.
nilfisk elite
Social Return voor Werkgevers in Gelderland Verhalen.
Al 4 maanden voordat de bouw van start ging kreeg Johan te maken met de Social Return opdracht. We" hadden geen goede ervaringen met Social Return, aldus Johan bij" een eerder bouwproject was de afstand van de geplaatste kandidaten dermate groot, dat ze niet volledig inzetbaar waren" Johan ging vervolgens in gesprek met Kevin.
preventie assistente
Social return in de bouw Vink Bouw.
De rijksoverheid wil social return graag onder de aandacht brengen en mede daarom is Mac Polhuijs gevraagd voor een interview over social return in de bouw. Mac Polhuijs is als projectleider betrokken bij het project MRC Doorn en eveneens de leerlingencoƶrdinator van Vink Bouw.
Social Return bij de Gemeente Rotterdam/.
Social Return bij de gemeente. Social return van GreenFox levert Rotterdam enorm voordeel op. In 2014 lanceerde GreenFox een slimme app waarmee gemeenten met de inzet van social return voordelig en efficiƫnt de meterstanden van hun locaties opnemen. Een uitkomst voor gemeente Rotterdam waar de social return een voorwaarde is bij grotere aanbestedingen.
Limburg zet Social Return slim en duurzaam in Wonen Limburg.
Limburg zet Social Return slim en duurzaam in. Eind 2016 hebben de provincie Limburg, 8 Limburgse gemeenten, Bouwmensen Limburg, Wonen Limburg en Bouwend Nederland de handen ineengeslagen om social return kandidaten een werken-leren traject aan te bieden. Om hen zo een duurzame toekomst te bieden in de bouw en infrasector.
Social Return en de PSO PSO Nederland Het keurmerk sociaal ondernemen.
Dit wordt ook wel Social Return of SROI Social Return on Investment genoemd. Hier treft u de landelijke Handreiking Social return van de Vereniging Nederlandse Gemeenten VNG. De toepassing van de PSO bij Social return door gemeenten wordt hierin ook omschreven.

Contacteer ons

Meer resultaten voor social return bouw