social return den haag
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Social Return in Den Haag succesvol LIMOR.
Neem contact op Social Return in Den Haag succesvol. LIMOR en gemeente Den Haag werken samen aan Social Return. LIMOR werkt samen met de gemeente Den Haag aan Social Return: het bieden van arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
safety first
Hoe kan ik social return invullen bij sociale ondernemingen? Social Hub.
De gemeente stimuleert opdrachtgevers ook om met innovatieve ideeën te komen over de invulling van de social return verplichting. Social return invullen via sociale ondernemingen. Het is de ambitie van de gemeente Den Haag om het op termijn mogelijk te maken dat bedrijven met een social return verplichting deze kunnen invullen door in te kopen bij sociale ondernemingen.
prince ii
Den Haag Regeling Social Return Den Haag: help werkzoekenden aan een baan.
In deze notitie vindt u de grondslag die de gemeente Den Haag aanhoudt voor het verwerken van gegevens van social return kandidaten, binnen de kaders van de Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG. Notitie social return AVG Den Haag PDF, 1385, kB.
lijstenmakerij
Werkgeversservicepunt Mooie samenwerking gemeente Den Haag en GreenFox Social Return.
Nieuwsbericht Mooie samenwerking gemeente Den Haag en GreenFox Social Return. 01 augustus 2018 Laatste wijziging.: 14 augustus 2018. GreenFox Social Return leidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op tot specialisten. Werkzoekenden met een uitkering worden bi hen in dienst genomen, en gedetacheerd bij bedrijven.
Ga voor social return Starthubs.
De gemeente Den Haag besteedt veel opdrachten aan en creëert daarmee werkgelegenheid. Social return is een verplichting voor bedrijven die een gemeentelijke aanbesteding winnen boven de Europese aanbestedingsgrens, in de toekomst zal dit ook op aanbestedingen beneden deze grens van toepassing zijn.
gemeente-den-haag GreenFox Social Return.
Vul uw e-mail of telefoonnummer in en wij nemen vrijblijvend contact met u op. Neem contact met mij op. Iedereen een voorsprong op de arbeidsmarkt. 2516 AE Den Haag. T: 070 82 00 521. Social Return Referenties Over ons Contact.
SROI Den Haag SROI Aanbesteding.
Social Return On Investment SROI is een methodiek voor het meten van de extra sociale en maatschappelijke waarde voortvloeiend uit een investering. Bedrijven kunnen voor zich zelf SROI eisen stellen, bijvoorbeeld als maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat.
Den Haag Social Return bouwblokken.
Social Return bouwblokken. De 11 gemeenten in Haaglanden en Zuid-Holland Centraal werken samen aan Social Return en stemmen hun beleid regionaal af. De 11 gemeenten zijn: Delft, Den Haag, Lansingerland, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker Nootdorp, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Westland en Zoetermeer.
Beleidsregels Social Return Den Haag 2016.
Deze beleidsregels worden aangehaald als Beleidsregels Social Return Den Haag 2016, en treden in werking vanaf 1 juli 2016. De Beleidsregels Social Return Den Haag 2015 blijven van toepassing op de afwikkeling van de aanbestedingen die zijn gepubliceerd voor 1 juli 2016.

Contacteer ons

Zoeken naar social return den haag