social return rotterdam
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Rotterdam.nl Social return.
Infoblad Social return PDF 904.3K. Als opdrachtnemer van de gemeente helpt u werkzoekenden of leerlingen aan werk of een stage. Gemeente Rotterdam staat ook open voor andere initiatieven. Hieronder vindt u de standaard bestektekst met de voorwaarden die worden gehanteerd binnen Social Return.
zwarte
oktober 2015 Social Return on Investment Rotterdam Bakkerswerkplaats Rotterdam.
Ga door met winkelen Doorgaan naar betalen. Het nieuws oktober 2015 Social Return on Investment Rotterdam. Werkt u voor de gemeente Rotterdam of Heeft u een opdracht van de gemeente Rotterdam? Grote kans dat je dan een Social Return verplichting hebt.
S.E.O
PRIJZEN VOOR ROTTERDAMSE SOCIAL RETURN PRESTATIES 2-6-2016 MKB Rotterdam Rijnmond.
Zorgverlener Pameijer en skateparkbouwer SkateOn ontvingen woensdag 1 juni de Social Return Award en de Social Return Innovatie Award 2015/2016, uit handen van Marlin Huygens, Directeur Uitvoering Werk en Inkomen van de gemeente Rotterdam. De twee kwamen op het gebied van social return als best presterende bedrijven uit de bus en werden tijdens het netwerkevent Zaken doen met de gemeente Rotterdam?
zoekwoorden google
Social Return Social-vacatures in Rotterdam maart 2018 Indeed.nl.
Kotug Smit Rotterdam. In return we offer you the opportunity. Building good relationships with colleagues and understand the social position you fulfil as Crew Coordinator. 12 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Kotug Smit Vacatures in Rotterdam.
siemens oven
Naar werkende netwerken SROI in Rotterdam.
In Rotterdam zet men sterk in op Social Return on Investment SROI.: Een sociale paragraaf in bestek opnemen bij gemeentelijke inkoop en aanbestedingstrajecten.; Het SROI-potentieel Rotterdam vertegenwoordigt honderden banen of een equivalent aan werk voor het SW bedrijf.; De inkoopkracht regiogemeenten verveelvoudigt dit potentieel.;
Social return.
Coördinatiepunt social return. Het coördinatiepunt social return is onderdeel van het WerkgeversServicepunt Rijnmond. Het ondersteunt u waar mogelijk en gewenst bij het invullen van social return. De professionals van het Coördinatiepunt social return bieden u, binnen de wettelijke mogelijkheden, zoveel mogelijk maatwerk.
Social Return bij de Gemeente Rotterdam/.
Social Return bij de gemeente. Social return van GreenFox levert Rotterdam enorm voordeel op. In 2014 lanceerde GreenFox een slimme app waarmee gemeenten met de inzet van social return voordelig en efficiënt de meterstanden van hun locaties opnemen. Een uitkomst voor gemeente Rotterdam waar de social return een voorwaarde is bij grotere aanbestedingen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor social return rotterdam