social return rotterdam
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
SROI Giesbers Rotterdam.
Wij spelen in op de ambitie van de Rijksoverheid om bij te dragen aan het doel om vanaf 2015 100% duurzaam in te kopen, waarvan Social Return een onderdeel is. Deze ambitie sluit nauw aan bij het beleid dat al jaren binnen Giesbers Rotterdam gevoerd wordt om meer werkplekken te realiseren voor leerlingen en werklozen en meer mensen vanuit de Wet Sociale Werkvoorziening WSW te laten instromen.
restaurant ziggo dome
Social Return Social-vacatures in Rotterdam oktober 2018 Indeed.nl.
1 dag geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Allianz Vacatures in Rotterdam. Able to combine static documents with interactive components, multimedia and social components; In return for the innovative and challenging work, MPO provides. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
eiken boomstamtafel
Rotterdam.nl Social return.
De gemeente Rotterdam staat ook open voor andere ideeën en initiatieven. Het coördinatiepunt social return van de gemeente adviseert over de invulling van social return bij inkoopcontracten. Coördinatiepunt social return. Het coördinatiepunt social return adviseert en ondersteunt een opdrachtnemer of leverancier bij de uitvoering van hun social return verplichting.
baklijst
Social Return bij de Gemeente Rotterdam/.
Social Return bij de gemeente. Social return van GreenFox levert Rotterdam enorm voordeel op. In 2014 lanceerde GreenFox een slimme app waarmee gemeenten met de inzet van social return voordelig en efficiënt de meterstanden van hun locaties opnemen. Een uitkomst voor gemeente Rotterdam waar de social return een voorwaarde is bij grotere aanbestedingen.
salontafel
Duurzaamheid en social return in leerlingenvervoer Rotterdam PIANOo Expertisecentrum Aanbesteden.
Duurzaamheid en social return in leerlingenvervoer Rotterdam. De gemeente Rotterdam heeft in de aanbesteding voor leerlingenvervoer voor de eerste keer expliciet gegund op het gunningscriterium economisch meest voordelige inschrijving in plaats op alleen op de laagste prijs. Prakijkvoorbeeld duurzaam inkopen: Duurzaamheid en social return in leerlingenvervoer Rotterdam.
Social Return: voorsprong op de arbeidsmarkt.
Toch is social return maatwerk en daardoor wordt per aanbesteding gekeken naar een proportionele en kwalitatieve gunning of eis. GreenFox Social Return werkt in diverse steden door heel Nederland en kan voor u in overleg treden met de social return afdeling van de betreffende stad om passende werkzaamheden te selecteren.
Mobilis ontvangt de Social Return Innovatie Award 2017 Mobilis.
Mobilis kwam op het gebied van social return als best presterende uit de bus en werd tijdens een Social Return bijeenkomst in Raaf in het zonnetje gezet. Social return is een onderdeel van het duurzame inkoopbeleid van de gemeente Rotterdam.
Social Return.
Begeleiding, ondersteuning en advies. Een registratiesysteem waarin u de medewerkers, uw verloningen en eventuele compensatieorders in het kader van social return invoert. Vanuit het Coördinatiepunt social return krijgt u een professional toegewezen die u helpt met de invulling van uw social return verplichting.
Coordinatiepunt social return.
Coördinatiepunt social return. Het coördinatiepunt social return is onderdeel van het WerkgeversServicepunt Rijnmond. Het ondersteunt u waar mogelijk en gewenst bij het invullen van social return. De professionals van het Coördinatiepunt social return bieden u, binnen de wettelijke mogelijkheden, zoveel mogelijk maatwerk.

Contacteer ons

Zoeken naar social return rotterdam