fonds
fonds
Steun studenten uit ontwikkelingslanden met het Anne van den Ban Fonds WUR.
Jaarverslag Anne van den Ban Fonds 2014 7477, kb. Jaarverslag Anne van den Ban Fonds 2013 5851, kb. Jaarverslag Anne van den Ban Fonds 2012 5074, kb. Jaarverslag Anne van den Ban Fonds 2011 4949, kb. Jaarverslag Anne van den Ban Fonds 2010 18945, kb. Lees meer
duurzaamheid
Fonds Wikipedia.
de gelukskaart Algemeen Fonds uit het bordspel Monopoly. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Fonds of met Fonds in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Fonds inzichtelijk te maken.
foute
Postcode Loterij Fonds voor journalisten Free Press Unlimited.
Wij zijn blij dat we dankzij onze deelnemers het Postcode Loterij Fonds mogelijk kunnen maken waardoor journalisten die zich het lot van de wereld aantrekken prachtige reportages kunnen maken. Free Press Unlimited via postcodeloterijfondsATfreepressunlimited.org of telefonisch: Ilayda Hagens 020 8000 453 maandag, dinsdag donderdag.
sparen of beleggen
Fonds1818.
Als uw plan goedgekeurd is en een donatiebedrag toegekend wordt door Fonds 1818, ontvangt u eerst 80% van het bedrag voordat het project begint en 20% nadat we de volledig ingevulde afronding hebben ontvangen. Door contactgegevens te delen met Fonds 1818 geeft u toestemming om die digitaal te verwerken in de projectadministratie van het fonds.
mkb
Fonds Quiet.
Met de opbrengst van de verkoop van de glossy Quiet 500 willen we innovatieve projecten/ideeën/plannen ondersteunen. Het fonds richt zich op projecten voor kinderen. Vanuit het fonds kan een financiële bijdrage worden gegeven om een origineel project/idee/plan dat kinderen extra kansen geeft ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.
mkb noord
Stichting VUmc Fonds VUmc.
Ook onze bestuursleden doen hun werk graag voor niks: zo belangrijk vinden ze dit fonds. Bovendien hoeven we geen schenkingsrecht van uw gift af te trekken, omdat de belastingdienst VUmc Fonds erkent als ANBI een instelling voor het algemeen nut.
naamsverandering trouwen
Fonds op naam Oxfam Novib.
Het fonds wordt, afhankelijk van het vermogen, binnen vijf jaar besteed. Met mijn Fonds op Naam kan ik op een persoonlijke manier bijdragen aan een beter bestaan voor kleine boeren in Afrika. Hans Geveling, ondernemer en donateur Fonds op Naam.
marktconforme rente lening
Yvoor Fonds: beurzen voor studeren in het buitenland Alumni Universiteit Utrecht.
Draag bij aan een bestaand Fonds op Naam. Subsidies voor studenten. Subsidies voor alumni. UU.nl / Organisatie / Alumni / Utrechts Universiteitsfonds / Subsidies voor studenten / Yvoor Fonds: beurzen voor studeren in het buitenland. Yvoor Fonds: beurzen voor studeren in het buitenland.
advies
Home vfonds.
Henk Hanenburg en Tim Ruijling Sunset March. Joanne Belgrave Politiemedewerker AVIM Oost Nederland. Bekijk meer Ode's' Bekijk alle Mede" mogelijk gemaakt door" inzendingen. Mede mogelijk gemaakt door. Word gratis vriend. Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg. 3512 EH Utrecht.
foute
Fonds Psychische Gezondheid.
Fonds Psychische Gezondheid maakt gebruik van functionele cookies, die noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website daarop kunnen aanpassen.
foute

Contacteer ons

Meer resultaten voor fonds