fonds
Fonds Kleine Toepassingen Gewasbescherming NVWA.
Deze stichting beheert het Fonds Kleine Toepassingen voor ondersteuning van toelatingskosten van gewasbeschermingsmiddelen en biologische bestrijders in Nederland. Dit fonds biedt de mogelijkheid om de komende jaren het aantal wettelijk toegestane toepassingen van gewasbeschermingsmiddelen of biologische bestrijders te verruimen in onder andere Speciality Crops.
foute
Fonds op naam Oxfam Novib.
Het fonds wordt, afhankelijk van het vermogen, binnen vijf jaar besteed. Met mijn Fonds op Naam kan ik op een persoonlijke manier bijdragen aan een beter bestaan voor kleine boeren in Afrika. Hans Geveling, ondernemer en donateur Fonds op Naam.
mkb of mkb
Fonds Collectieve Kennis-Civiele Techniek en het belang voor CROW CROW.
Het fonds wordt jaarlijks gevuld met circa twee miljoen euro middels vrijwillige afdrachten van overheden en andere opdrachtgevers. Deze afdrachten zijn geregeld via de RAW-systematiek / CROW ProContract-systematiek als onderdeel van de contractteksten en worden volledig besteed aan de doelstelling van het fonds: het ontwikkelen van collectieve en praktisch toepasbare kennis voor het brede werkveld van het fonds.
foute
Fonds Psychische Gezondheid.
Fonds Psychische Gezondheid financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten. Ons doel is nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk te maken. Wij willen mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven. Disclaimer Privacybeleid Sitemap Copyright 2019 Fonds Psychische Gezondheid.
foute
Diabetes Fonds.
Kijk hoe jij kunt helpen. Op de hoogte blijven over diabetes en de activiteiten van het Diabetes Fonds? Meld je dan aan voor een van onze nieuwsbrieven. Alle brochures bekijken. Hier vind je alle gratis brochures van het Diabetes Fonds.
mkb
NORMA Fonds.
Het NORMA fonds heeft één keer per jaar, in het voorjaar, een beoordelingsronde. U hoort in de meeste gevallen een maand na de vastgestelde beoordelingsdatum of uw project gehonoreerd is. Voor het indienen van een aanvraag kunt u gebruik maken van ons Aanvraagformulier.
fondsen
Fonds Podiumkunsten.
Het Fonds Podiumkunsten gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met de afbeeldingen die op onze website worden geplaatst. Mocht het desondanks voorkomen dat een foto is geplaatst in strijd met het auteursrecht, dan kunt u contact opnemen met communicatie@fondspodiumkunsten.nl.
woonfonds hypotheek berekenen
BDO Fonds BDO. BDO.
Het BDO Fonds richt zich met name op het verbeteren van het maatschappelijk welzijn. Dit doet het BDO Fonds op een aantal manieren.: De helft van het jaarlijkse budget van het BDO Fonds wordt besteed aan projecten van medewerkers van BDO die zich bij het desbetreffende project maatschappelijk betrokken tonen.
foute
Reguliere aanvraag: Fonds Sluyterman van Loo Stimuleringsfonds ouderenprojecten.
De aanvragen worden onder meer beoordeeld op financiële haalbaarheid, belang van het project voor de doelgroep en continuïteit van het project en de organisatie. Een financiële bijdrage van Fonds Sluyterman van Loo dekt slechts bij uitzondering de volledige kosten van een project.
foute
Subsidies en fondsen Gemeente Utrecht.
Hier vindt u informatie over de subsidiemogelijkheden bij de provincie Utrecht. Regionale en nationale fondsen. In de regio Utrecht en in Nederland bestaan verschillende fondsen die financiële steun geven aan projecten en activiteiten die passen in hun doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan.: Fentener van Vlissingen Fonds.
foute

Contacteer ons

Meer resultaten voor fonds