fonds
SIDN fonds: Over het fonds.
SIDN fonds is een onafhankelijk fonds dat in 2014 op initiatief van SIDN Stichting Internet Domeinregistratie Nederland is opgericht. SIDN fonds is een Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Het fonds bestaat uit een bureau, bestuur en een raad van advies.
Beleggen
SLECHT WEER FONDS.
SLECHT WEER FONDS. Het Slecht Weer Fonds SWF is een revolverend fonds waaruit festivalorganisaties die een tekort hebben opgelopen als gevolg van onvoorziene weersomstandigheden een bijdrage kunnen krijgen. De regeling is een initiatief van oud minister Bussemaker en is ondergebracht bij het Fonds Podiumkunsten.
mkb
Het Fonds van Ahrend Voor stimulatie.
Het Ahrend Fonds was het eerste Cultuurfonds op naam van een bedrijf en heeft als doelstelling het financieel ondersteunen van bijzondere initiatieven op het gebied van industriële vormgeving en interieurontwerp. Eugène Sterken, CEO Ahrend: Het Ahrend Fonds past ook goed binnen ons MVO-beleid.
mkb
Fonds Ruimte en Economie Den Haag FRED.
In tegenstelling tot subsidies is het fonds revolverend: geleend geld wordt met rente terugbetaald en komt weer beschikbaar voor nieuwe leningen. FRED is opge richt om tegemoet te komen aan de sterk groeiende behoefte aan kleinere bedrijfsruimte in Den Haag.
beleggen beginners
Zit je met een asbestdak? Kamer wil fonds Binnenland Telegraaf.nl.
DEN HAAG Asbestdaken worden eind 2024 verboden. De Tweede Kamer wil dat er een fonds komt voor particulieren en bedrijven die de sanering van hun dak niet kunnen betalen. Een meerderheid steunde dinsdag een voorstel hiertoe van CDA en VVD.
mkb of mkb
Stichting Hoogewerff-Fonds Verbinding voor innovatie.
Het Bestuur van de Stichting Hoogewerff Fonds heeft de Hoogewerff Gouden Medaille 2017 toegekend aan prof. Freek Kapteijn, hoogleraar aan de Technische Universiteit Delft. Met de toekenning van de Gouden Medaille aan Freek Kapteijn wil het bestuur van de Stichting Hoogewerff-Fonds haar grote waardering uitspreken voor de bijdrage van Freek Kapteijn aan de ontwikkeling van de chemische technologie.
absolute yoga amsterdam
Fonds z.o.z.
Voor CultuurFondsen op Naam gelden dezelfde richtlijnen als voor het Cultuurfonds. Na ontvangst van een aanvraag bekijkt het Cultuurfonds of ondersteuning uit een van de CultuurFondsen op Naam mogelijk is, deze fondsen kunnen niet apart aangeschreven worden. Door het Fonds z.o.z.
Fonds Wikipedia.
de gelukskaart Algemeen Fonds uit het bordspel Monopoly. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Fonds of met Fonds in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Fonds inzichtelijk te maken.
Rentevrije leningen voor kunstenaars, fotografen en ontwerpers Fonds Kwadraat.
Fonds Kwadraat werkt sinds 2011 samen met het Mondriaan Fonds, dat binnen Fonds Kwadraat een fonds op naam heeft ingericht speciaal voor beeldend kunstenaars. Kunstenaars die de afgelopen twaalf maanden een bijdrage hebben ontvangen van het Mondriaan Fonds kunnen zonder toetsing door de commissie van Fonds Kwadraat een rentevrije lening afsluiten.

Voor aanvragen binnen onze andere regelingen kun je een account aanmaken via Mijn Fonds.: Hoe werkt het? Subsidies Nieuws Over het fonds Contact Archief Sitemap Privacy. Alle inhoud 2018 Fonds voor Cultuurparticipatie. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Contacteer ons

Resultaten voor fonds