fonds
Home Het Fonds Groningen.
Groningen heeft sinds 1 januari 2011 een ondernemersfonds, genaamd Het Fonds. Het Fonds wil ondernemersverenigingen stimuleren en faciliteren bij het ontwikkelen van plannen die bijdragen aan een economisch gezonde en aantrekkelijke stad. Het Fonds daagt het georganiseerde bedrijfsleven uit om met zulke plannen te komen.
seo mkb
Mollema Fonds: ondersteuning die in de praktijk telt GGZ inGeest.
Het Mollema Fonds biedt net dat kleine beetje financiële hulp waardoor ex patiënten in zichzelf kunnen blijven geloven: om de woning leefbaar te maken; er fatsoenlijk gekleed bij te lopen; een opleiding te doen; te kunnen sporten of de kinderen naar school te kunnen brengen op een goede fiets met kinderzitjes.
Beleggen
Fonds tekortgemeenten jeugd en Wmo VNG.
Fonds tekortgemeenten jeugd en Wmo. Om gemeenten te compenseren voor de tekorten op het terrein van jeugd en Wmo, is een Fonds tekortgemeenten ingesteld. Dit is afgesproken tussen medeoverheden voor het Interbestuurlijk Programma, naar aanleiding van de tekorten van gemeenten in het sociaal domein.
Buitenlandateliers Mondriaan Fonds.
Een bijdrage voor een verblijf in een van de buitenlandateliers kan vanaf twee maanden voor de deadline, via het digitale aanvraagsysteem van het Mondriaan Fonds worden aangevraagd. Hier kunt u een digitaal aanvraagformulier invullen en versturen met in de onderstaande checklist gevraagde bijlagen.
Fonds Franciscus op de bres voor inloophuizen Kansfonds.
De oplossing: Fonds Franciscus. Met Fonds Franciscus roepen we een speciaal fonds in het leven voor deze groep allerkwetsbaarsten. Een fonds richt zich in eerste instantie op het helpen in de financiering van de inloophuizen en werkt ondertussen samen met hen aan manieren om duurzaam te kunnen voortbestaan.
SIDN fonds: Over het fonds.
SIDN fonds is een onafhankelijk fonds dat in 2014 op initiatief van SIDN Stichting Internet Domeinregistratie Nederland is opgericht. SIDN fonds is een Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Het fonds bestaat uit een bureau, bestuur en een raad van advies.
Nationaal MS Fonds.
Nummer BLØF in campagne MS Fonds. Nummer BLØF in campagne Nationaal MS Fonds. MS Fonds bestaat 20 jaar. Op 28 oktober bestaat het Nationaal MS Fonds, de landelijke organisatie in de strijd tegen MS, 20 jaar. Nationaal MS Fonds over op IBAN.
Fonds Psychische Gezondheid.
Fonds Psychische Gezondheid financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten. Ons doel is nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk te maken. Wij willen mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven. Disclaimer Privacybeleid Sitemap Copyright 2018 Fonds Psychische Gezondheid.
Home vfonds.
Henk Hanenburg en Tim Ruijling Sunset March. Joanne Belgrave Politiemedewerker AVIM Oost Nederland. Bekijk meer Ode's' Bekijk alle Mede" mogelijk gemaakt door" inzendingen. Mede mogelijk gemaakt door. Word gratis vriend. Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg. 3512 EH Utrecht.
Het Fonds van Ahrend Voor stimulatie.
Het Ahrend Fonds was het eerste Cultuurfonds op naam van een bedrijf en heeft als doelstelling het financieel ondersteunen van bijzondere initiatieven op het gebied van industriële vormgeving en interieurontwerp. Eugène Sterken, CEO Ahrend: Het Ahrend Fonds past ook goed binnen ons MVO-beleid.

Contacteer ons

Op zoek naar fonds?