fonds
Postcode Loterij Fonds voor journalisten Free Press Unlimited.
Wij zijn blij dat we dankzij onze deelnemers het Postcode Loterij Fonds mogelijk kunnen maken waardoor journalisten die zich het lot van de wereld aantrekken prachtige reportages kunnen maken. Free Press Unlimited via postcodeloterijfondsATfreepressunlimited.org of telefonisch: Ilayda Hagens 020 8000 453 maandag, dinsdag donderdag.
foute
Fonds1818.
Als uw plan goedgekeurd is en een donatiebedrag toegekend wordt door Fonds 1818, ontvangt u eerst 80% van het bedrag voordat het project begint en 20% nadat we de volledig ingevulde afronding hebben ontvangen. Door contactgegevens te delen met Fonds 1818 geeft u toestemming om die digitaal te verwerken in de projectadministratie van het fonds.
seo mkb
Aanvraag indienen voor Fonds Franciscus Kansfonds.
Fonds Franciscus biedt een vangnet voor de allerkwetsbaarsten in de samenleving. Mensen die in een situatie verkeren waarin hun menselijke waardigheid in het geding is. Fonds Franciscus gaat zich in eerste instantie richten op de ondersteuning en versterking van inloophuizen.
duurzaamheid
Stichting VUmc Fonds VUmc.
Ook onze bestuursleden doen hun werk graag voor niks: zo belangrijk vinden ze dit fonds. Bovendien hoeven we geen schenkingsrecht van uw gift af te trekken, omdat de belastingdienst VUmc Fonds erkent als ANBI een instelling voor het algemeen nut.
foute
Fonds op naam Oxfam Novib.
Het fonds wordt, afhankelijk van het vermogen, binnen vijf jaar besteed. Met mijn Fonds op Naam kan ik op een persoonlijke manier bijdragen aan een beter bestaan voor kleine boeren in Afrika. Hans Geveling, ondernemer en donateur Fonds op Naam.
sparen of beleggen
Yvoor Fonds: beurzen voor studeren in het buitenland Alumni Universiteit Utrecht.
Draag bij aan een bestaand Fonds op Naam. Subsidies voor studenten. Subsidies voor alumni. UU.nl / Organisatie / Alumni / Utrechts Universiteitsfonds / Subsidies voor studenten / Yvoor Fonds: beurzen voor studeren in het buitenland. Yvoor Fonds: beurzen voor studeren in het buitenland.
mkb
Fonds Psychische Gezondheid.
Fonds Psychische Gezondheid financiert wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten. Ons doel is nieuwe en betere behandelmethoden mogelijk te maken. Wij willen mensen met psychische problemen en hun naasten uitzicht bieden op een beter leven. Disclaimer Privacybeleid Sitemap Copyright 2019 Fonds Psychische Gezondheid.
mkb noord
Fonds Psychische Gezondheid.
Fonds Psychische Gezondheid maakt gebruik van functionele cookies, die noodzakelijk zijn om de website goed te laten werken en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van de website, zodat we de functionaliteit en effectiviteit van onze website daarop kunnen aanpassen.
naamsverandering trouwen
Diabetes Fonds voor oplossingen voor diabetes, suikerziekte.
Alle brochures bekijken. Hier vind je alle gratis brochures van het Diabetes Fonds. De informatie in de brochures is gebaseerd op actuele kennis uit onderzoek naar diabetes. Op de hoogte blijven over diabetes en de activiteiten van het Diabetes Fonds?
marktconforme rente lening
Fonds Podiumkunsten.
Het Fonds Podiumkunsten gaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid om met de afbeeldingen die op onze website worden geplaatst. Mocht het desondanks voorkomen dat een foto is geplaatst in strijd met het auteursrecht, dan kunt u contact opnemen met communicatie@fondspodiumkunsten.nl.
advies

Contacteer ons

Resultaten voor fonds