fonds
fonds
Home Het Fonds Groningen.
Groningen heeft sinds 1 januari 2011 een ondernemersfonds, genaamd Het Fonds. Het Fonds wil ondernemersverenigingen stimuleren en faciliteren bij het ontwikkelen van plannen die bijdragen aan een economisch gezonde en aantrekkelijke stad. Het Fonds daagt het georganiseerde bedrijfsleven uit om met zulke plannen te komen.
foute
Fonds Collectieve Kennis-Civiele Techniek en het belang voor CROW CROW.
Het fonds wordt jaarlijks gevuld met circa twee miljoen euro middels vrijwillige afdrachten van overheden en andere opdrachtgevers. Deze afdrachten zijn geregeld via de RAW-systematiek / CROW ProContract-systematiek als onderdeel van de contractteksten en worden volledig besteed aan de doelstelling van het fonds: het ontwikkelen van collectieve en praktisch toepasbare kennis voor het brede werkveld van het fonds.
stad almere
Groen, Gezond, Slim Fonds Economic Board Utrecht. Economic Board Utrecht.
Aanvragen voor het Groen, Gezond, Slim Fonds kunt u indienen via het aanvraagformulier Groen, Gezond, Slim Fonds. Wilt u meer weten over de voorwaarden en/of wilt u weten in hoeverre u in aanmerking komt voor het Groen, Gezond, Slim Fonds?
foute
Fonds Wikipedia.
de gelukskaart Algemeen Fonds uit het bordspel Monopoly. Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Fonds of met Fonds in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Fonds inzichtelijk te maken.
mkb noord
Postcode Loterij Fonds voor journalisten Free Press Unlimited.
Wij zijn blij dat we dankzij onze deelnemers het Postcode Loterij Fonds mogelijk kunnen maken waardoor journalisten die zich het lot van de wereld aantrekken prachtige reportages kunnen maken. Free Press Unlimited via postcodeloterijfondsATfreepressunlimited.org of telefonisch: Ilayda Hagens 020 8000 453 maandag, dinsdag donderdag.
mkb ondernemers bv
Jaarverslag Fonds.
Koop ticket Menu. Jaarverslag en Jaarrekening Stedelijk Museum Fonds 2018. Jaarverslag en Jaarrekening Stedelijk Museum Fonds 2017. Jaarverslag en Jaarrekening Stedelijk Museum Fonds 2016. Jaarverslag en Jaarrekening Stedelijk Museum Fonds 2015. Jaarverslag Stedelijk Museum Fonds 2014. Financieel overzicht Stedelijk Museum Fonds 2014.
koers
Fonds Quiet.
Met de opbrengst van de verkoop van de glossy Quiet 500 willen we innovatieve projecten/ideeën/plannen ondersteunen. Het fonds richt zich op projecten voor kinderen. Vanuit het fonds kan een financiële bijdrage worden gegeven om een origineel project/idee/plan dat kinderen extra kansen geeft ook daadwerkelijk te kunnen realiseren.
kinderhulp
Stichting VUmc Fonds VUmc.
Ook onze bestuursleden doen hun werk graag voor niks: zo belangrijk vinden ze dit fonds. Bovendien hoeven we geen schenkingsrecht van uw gift af te trekken, omdat de belastingdienst VUmc Fonds erkent als ANBI een instelling voor het algemeen nut.
marktconforme rente lening
Fonds op naam Oxfam Novib.
Het fonds wordt, afhankelijk van het vermogen, binnen vijf jaar besteed. Met mijn Fonds op Naam kan ik op een persoonlijke manier bijdragen aan een beter bestaan voor kleine boeren in Afrika. Hans Geveling, ondernemer en donateur Fonds op Naam.
marketing bijbaan utrecht
Zadkine Fonds Mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse, Zadkine.
Zij kunnen dan een beroep doen op ondersteuning door het Zadkine Fonds bij de aanschaf van leermiddelen. Zadkine Fonds is een zelfstandige stichting die volledig afhankelijk is van donaties. Ederson is een van de Zadkine-studenten die gebruik heeft gemaakt van het fonds.
foute

Contacteer ons

Zoeken naar fonds