fonds
Fonds Duurzaam Funderingsherstel, voor een stevig fundament.
Kamerbrief over voortgang Fonds Duurzaam Funderingsherstel. Kamerbrief over rijksbrede inzet op bodemdaling. De gemeente of provincie die is aangesloten bij het Fonds Duurzaam Funderingsherstel bepaalt welke woningen en woonblokken in aanmerking komen voor een Funderingslening. Het Fonds Duurzaam Funderingsherstel beoordeelt de aanvraag.
knuffel wnf
Mondriaan Fonds. top.
Mondriaan Fonds maakt mogelijk Presenteren en programmeren Museum Tot Zover De Laatste Aai. Mondriaan Fonds maakt mogelijk Talentontwikkeling Mondriaan Fonds draagt bij aan bewezen talent: ook nu! Mondriaan Fonds maakt mogelijk Presenteren en programmeren Allard Pierson Bes, Kleine god in het oude Egypte.
kinderhulp
Luchterduinen Fonds.
In dit Fonds storten Eneco en Mitsubishi Corporation vanaf 2014 gedurende 20 jaar gezamenlijk een jaarlijks bedrag van 45.000 euro exclusief BTW. Het is de bedoeling dat het Fonds elke 2 jaar uitkeert op basis van de fondscriteria. De doelen van het Fonds zijn onder andere.:
koers
Homepage Fonds voor Cultuurparticipatie.
Talent Festivals bekend. Hiermee ondersteunt het Fonds instellingen op het gebied van Talentontwikkeling, Kunstfestivals en Erfgoedmanifestaties. Coronavirus en het Fonds. Vragen over je project of evenement i.v.m. Ook wij volgen alle actuele maatregelen en richtlijnen van het RIVM, GGD en het kabinet.
Pictoright Fonds Pictoright. logo. instagram. facebook. twitter. linkedin. search.
klik hier voor een impressie van de door het fonds ondersteunde projecten en initiatieven in 2018 en 2019 niet volledig. Voor wie is het fonds bedoeld? Hoe doe ik een aanvraag? Over het Pictoright Fonds. Het Pictoright Fonds heeft o.a.
Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten.
Met het project Nieuwe Journalistiek duikt het Fonds Bijzondere Journalistieke Projecten in de toekomst van de journalistiek. Het fonds stelt journalisten in staat om onderzoek te doen naar ontwikkelingen in hun vak. 18 juni 2016 Marcia Luyten wint Brusseprijs met Het geluk van Limburg.
Fonds Slachtofferhulp.
De hulp van Fonds Slachtofferhulp is dan enorm belangrijk, hun activiteiten en onze werkzaamheden vullen elkaar aan. Vinites sponsort evenementen. We dragen ons steentje bij aan een samenleving door te geven en te ondersteunen, zoals bij het Fonds Slachtofferhulp. Een bijzonder fonds.
Fonds 22 definities Encyclo.
Een fonds is een collectieve belegging in diverse effecten, afhankelijk van de doelstelling van het fonds. Een fonds kan beleggen in aandelen, vastrentende waarden of onroerend goed, of in een combinatie van deze categorieen. Gevonden op http//www.financielebegrippen.com/fonds.: geld dat voor een bepaald doel bestemd is vb: we hebben een fonds voor schoolboeken.
SIDN fonds: Over het fonds.
SIDN fonds is een onafhankelijk fonds dat in 2014 op initiatief van SIDN Stichting Internet Domeinregistratie Nederland is opgericht. SIDN fonds is een Algemeen Nut Beogende Instelling ANBI. Het fonds bestaat uit een bureau, bestuur en een raad van advies.
Van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds SBNL.
SBNL Natuurfonds beheert een bijzonder fonds: het Baron en barones Van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds. Bij testament van mevrouw mr. barones van Hemert tot Dingshof-Coldeweij, overleden in Lochem op 4 oktober 2010, is het Baron en barones Van Hemert tot Dingshof-Coldeweij Fonds ingesteld.

Contacteer ons

Meer resultaten voor fonds