monitoring
Synoniemen van monitoring; ander woord voor monitoring synoniemen.net.
cookies niet accepteren. over deze site. grafische weergave willekeurig trefwoord. zoekspoor: hulpmiddel monitoring. monitoring is mogelijk onnodig Engels. De Woordenlijst overbodig Engels Op-en-Top Nederlands geeft de volgende Nederlandse alternatieven doorzoek ook de volledige lijst op vindpunt.nl.: monitoring zn: volgen, procesbewaking, toezicht.
zonnepanelen als dakbedekking
Monitoring en evaluatie Wijkteamswerken.
Monitoring en evaluatie. Monitoring en evaluatie. Monitoring en evaluatie zijn goed ingeburgerd in het sociaal werk. Veel wijkteams werken met digitale registratiesystemen waarin je de voortgang en resultaten van casuïstiek volgt. Om te weten of de ingezette hulp, ondersteuning of zorg resultaat hebben, moet je de ontwikkelingen goed volgen.
social return
Monitoring 19 definities Encyclo.
toezicht op een proces Voorbeeld: Vele bedrijven hebben een speciale dienst voor de monitoring van het productieproces. Bron: Wikiwoordenboek monitoring. SpellingJuist gespeld: monitoring komt voor in de spellingwoordenlijst van OpenTaal. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/monitoring.: het volgen van de vitale tekenen of waarden d.m.v.
web maken
Monitoring in het Nederlands vertaald uit het Engels.
Verwante woorden van monitoring.: Synoniemen voor monitoring.: observation; observance; watching. Verwante definities voor monitoring.: the act of observing something and sometimes keeping a record of it 1. the monitoring of enemy communications plays an important role in war times 1.
web maken
Monitoring Wikipedia.
Application performance monitoring, monitoring and management of performance and availability of software applications. Business transaction monitoring, managing information technology from a business transaction perspective. Network monitoring, systems that constantly monitors a computer network for slow or failing components and that notifies the network administrator.
social media betekenis
monitoring WikiWoordenboek.
Geluid: monitoring hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Naamwoord van handeling van monitoren met het achtervoegsel ing 1. toezicht op een proces. Vele bedrijven hebben een speciale dienst voor de monitoring van het productieproces. monitoringdoeleinden, monitoringscommissie, monitoringsplan, monitoringsprogramma, monitoringsprotocol, monitoringssysteem. toezicht op een proces. Engels: monitoring en.
monitorarm
Downloads Monitoring en Natuurinformatie BIJ12.
Natuur en Landschap. Monitoring en Natuurinformatie. Over de werkwijze Monitoring. Monitoring kwaliteit Natuurnetwerk Subsidiestelsel Natuur en Landschap. Monitoring Natura 2000 / PAS. Voorzieningen en rekentools. Project Monitoring Rapportage Natuurpact MRNP. Helpdesk monitoring en veelgestelde vragen. Downloads Monitoring en Natuurinformatie. Over Natuur en Landschap.
Definitie en doel Monitoring NJi.
Monitoring is geen doel op zich. Het doel van monitoring is zicht krijgen op de situatie van een bepaalde praktijk of doelgroep en op de ontwikkelingen daarin. Maar monitoring kan ook dienen om kwaliteit te bewaken en te verbeteren. Dat kan op verschillende niveaus in een organisatie.
monitoring Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: monitoring DE monitoring ES monitoring FR. Definities in het Engels: Monitoring 24x. Vertalingen monitoring ENNL. toezicht houden ww.;

Contacteer ons

Zoeken naar monitoring