social sofa
social sofa - Social return kan, mits goed ingevuld, zonder extra personeel worden ingevuld.
Kan social return worden uitbesteed? Omdat social return per gemeente, ministerie of andere publieke instelling sterk verschilt zien wij dat er behoefte is aan het uitbesteden van social return. Wij kunnen complete invulling van uw social return verzorgen. Of het nu gaat om een enkel project of diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Beide is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat al uw social return weer inzichtelijk en beheersbaar is. GreenFox Social Return heeft een ruime ervaring en is bekend met de tientallen social return beleid. Hoe vullen wij social return in? Onze ervaring is dat er diverse mogelijkheden zijn om social return goed in te vullen. Dit verschilt sterk per opdrachtgever en ruimte binnen een project. Het begint vaak als een verplichting, maar niet zelden zien bedrijven dat hun werkzaamheden door social return efficiënter en goedkoper kunnen worden ingericht. Denk aan werkzaamheden te selecterenJobcarving die nu nog door ervaren en duurder eigen collegas worden ingevuld die onze specialisten minimaal net zo goed kunnen doen. Daarmee levert social return een win-win situatie op voor alle partijen. GreenFox Social Return vervult social return verplichtingen voor tientallen partijen door heel Nederland.
Social sofa zomergesprekken.
De Social Sofa staat symbool voor samenwerking en verbinding in de wijk. Vanuit de gedachte van verbinding en duurzame samenwerking is de bibliotheek in de maanden mei en juni begonnen met de Social Sofa Zomergesprekken buiten op het plein van het Cornelliusplein.
sofa bed kopen
SocialSofa Berichten Facebook.
Social Sofa goes America! TILBURG Gaan Amerikaans veteranen straks ook de Tilburgse Social Sofas maken aan de andere kant van de plas? Karin Bruers hoopt in elk geval van wel en wil volgend jaar naar Californië om te kijken of het starten van een mozaïekatelier daar lukt.
seats
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
sofa kussens
Een Social Sofa cadeau voor de stad!
Een Social Sofa cadeau voor de stad! 9 april 2018. De Gemeente Amsterdam sluit elk jaar een verzekering af voor alle Amsterdamse vrijwilligers. Als dank hiervoor heeft de verzekeraar Centraal Beheer/Achmea de stad een Social Sofa een betonnen huiskamermodel buitenbank cadeau gedaan.
sofa bed kopen
Uitnodiging: onthulling Social Sofa in Losser Gemeente Losser.
Op maandag 4 december aanstaande rond 16.00 uur s middags wordt bij het Kulturhus Losser aan het Raadhuisplein 1 door Hester Maij gedeputeerde voor de portefeuille Landbouw, Natuurlijk en Cultuur, een Social Sofa uitgereikt aan Ans Dijkhuis, directeur Bibliotheek Losser.
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.
Oerle.Info Fotoboek Fotowedstrijd Social Sofa, Oers Benkske 2011.
Fotoboek Social Sofa Oers Benkske 2011. Fotoboek Stichting Jeugdbelangen. Fotoboek Sondervick activiteiten. Fotoboek Vakantieprogramma 2011. Fotoboek Wijkplatform Oerle. Video Goal bij FC Het Koppel tijdens Pompoenplezier 2011. Video Het Koppel in voorbereiding voor de winter 2011-2012. Video Oerse Dorsdag 2011.
Social Sofa Centrum 31.
Op het plein van Centrum 31 is een bijzonder project gaande: de Social Sofa is in de maak! Eén van de kunstenaars van Atelier C31 heeft een tekening gemaakt die als basis diende voor het ontwerp van een nieuw project: Social Sofa.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Boek met verhalen achter de kleurrijke verhalenbanken van Socialsofa Oldambt Dagblad van het Noorden.
Je, hebt glas nodig dat niet gestrest is. Dat, het niet uiteenvalt of breekt zoals het niet moet. Drie werkplaatsen hebben ze gehad: een aan de Garst in Winschoten, in de oude LTS en sinds een paar jaren aan de Bovenburen.

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?