social sofa
social sofa - Social return Onze werkwijze Nieuws Vacatures Over ons Contact.
Social return Onze werkwijze Nieuws Vacatures Over ons Contact. Wij vullen uw social return verplichting in. Social return is het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De kans om opnieuw naar uw werkzaamheden te kijken. Werkzaamheden efficiënter en tegen lagere kosten invullen. Bijdrage leveren aan sociale doelstellingen. Waarom social return? Iedereen die langer dan 3 maanden buiten het reguliere arbeidsproces valt, behoort tot de doelgroep voor social return. Deze mensen kunnen om verschillende reden thuis zijn komen te zitten. Bijvoorbeeld door ontslag, faillissement van de werkgever of door privé-omstandigheden. In totaal gaat het om 1.5 miljoen mensen. U kunt zich voorstellen dat daar een veelvoud aan kwaliteiten bij zit.
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.
social media nl
Mozaïeken op de social sofa.
We zijn niet aanwezig op vrijdag 19 juli en van 26 juli t/m 11 augustus. De rest van de zomer kun je op dinsdag en op vrijdag bij ons terecht om samen te werken aan de social sofas. kleurrijk, mozaïeken, social sofa Post navigation.
sofa bed kopen
Social Sofa Centrum 31.
Op het plein van Centrum 31 is een bijzonder project gaande: de Social Sofa is in de maak! Eén van de kunstenaars van Atelier C31 heeft een tekening gemaakt die als basis diende voor het ontwerp van een nieuw project: Social Sofa.
social media nederland
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
consultative selling
Flevoland Erfgoed Social Sofa.
In de gemeente Noordoostpolder waren al 13 Social Sofa's' geplaatst, vier in Emmeloord 2012, 2 x 2013 en 2015, twee in Luttelgeest 2012 en 2014 en één in Tollebeek 2012, Creil 2013, Ens 2013, Espel 2013, Kraggenburg 2013, Marknesse 2013 en Rutten 2013 toen Social Sofa nummer 14 in juli 2017 in Bant werd bezorgd.
keyword
Social Sofa in Zoetermeer Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Social Sofa in Zoetermeer. In 2010 is het eerste project van Social Sofa begonnen in Zoetermeer. Toen zijn er in elke Zoetermeerse wijk twee sofa's' geplaatst. In 2011 is er een vervolg gekomen. En ook in 2012 worden er nog sofa's' ontworpen, gemaakt en geplaatst!
rijscholen
Na 400 uur hard werken staat social sofa voor het Rembrandtplein Hoeksche Waard AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Pijlen. De
Dit resulteerde in een sociaal project dat Zorgwaard en HW Wonen samen hebben begeleid onder het motto mozaïek de sofa samen en je maakt vrienden voor het leven. Het is overigens niet de eerste en dus enige social sofa voor de Oud-Beijerland.
waterflesjes bedrukken
Bibliotheek Oosterschelde wint Social Sofa.
De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1.
xrp
SocialSofa Berichten Facebook.
Even terugblikken op deze vrolijke in Argentinië! Karin Bruers is in 2016 naar Argentinië gevlogen om te kijken wat Social Sofa daar kan betekenen. Het was te duur op een Social Sofa op te sturen, maar met onze mozaïek is een prachtige fontein gemozaïekt.
sofa bank kopen
Social Sofa voor Sint Maartenspoort Thuis in Maastricht.
Social Sofa voor Sint Maartenspoort. Sinds een aantal weken wordt er in Sint Maartenspoort met vele handen gewerkt aan een bijzondere bank: een Social Sofa. Een betonnen ontwerp van een bank wordt met vele kleurige steentjes omgetoverd tot een waar kunstwerk.
opr bedrijfskrediet

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?