social sofa
social sofa - Hoe vullen wij social return in?
Iedereen die langer dan 3 maanden buiten het reguliere arbeidsproces valt, behoort tot de doelgroep voor social return. Deze mensen kunnen om verschillende reden kort thuis komen te zitten. Bijvoorbeeld door faillissement van de werkgever, het niet verlengen van een arbeidsovereenkomst vanwege economische redenen, een sabbatical, tijdelijk mantelzorger voor een familielid, privé-omstandigheden, geen passende hoge opleiding, etc. U kunt zich voorstellen dat daar een veelvoud aan kwaliteiten bij zit. Wat ze delen is dat ze allemaal zeer gemotiveerd zijn om weer aan de gang te gaan! Wij geloven daarom dat iedereen een voorsprong heeft en we helpen u graag om de geschikte medewerker te vinden. Kan social return worden uitbesteed? Omdat social return per gemeente, ministerie of andere publieke instelling sterk verschilt zien wij dat er behoefte is aan het uitbesteden van social return. Wij kunnen complete invulling van uw social return verzorgen. Of het nu gaat om een enkel project of diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers. Beide is mogelijk. Wij zorgen ervoor dat al uw social return weer inzichtelijk en beheersbaar is. GreenFox Social Return heeft een ruime ervaring en is bekend met de tientallen social return beleid. Hoe vullen wij social return in?
Bibliotheek Katwijk wint social sofa voor beste provinciale innovatie RTV Katwijk.
Tweet op Twitter. Op 4 december om vier uur s middags werd aan de achterkant van Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever aan de Hoorneslaan door de heer Rik Janssen, gedeputeerde Cultuur van Provinciale Staten van Zuid-Holland, een social sofa uitgereikt aan Bibliotheek Katwijk.
seats
Social sofa zomergesprekken.
De Social Sofa staat symbool voor samenwerking en verbinding in de wijk. Vanuit de gedachte van verbinding en duurzame samenwerking is de bibliotheek in de maanden mei en juni begonnen met de Social Sofa Zomergesprekken buiten op het plein van het Cornelliusplein.
seats
Social Sofa Centrum 31.
Op het plein van Centrum 31 is een bijzonder project gaande: de Social Sofa is in de maak! Eén van de kunstenaars van Atelier C31 heeft een tekening gemaakt die als basis diende voor het ontwerp van een nieuw project: Social Sofa.
social media informatie
Social Sofa Duvelhok.
Social Sofa heeft in oktober 2015 met veel succes deelgenomen aan de International Mosaic Bienale van Ravenna. We kregen aanvragen voor Social Sofas uit vele landen. De eerste sofas zijn geplaatst in Ravenna zelf, Barcelona, Knokke, München en er zijn 10 sofas onderweg naar Miami, USA.
sofa kussens
Social Sofa officieel onthuld De Jutter De Hofgeest.
Een betonnen bank, die in de afgelopen maanden door een groep bewoners van de straat is voorzien van een prachtig mozaïek. De eerste Social Sofa van Nederland staat in Tilburg, maar inmiddels zijn de stenen banken in veel plaatsen te vinden.
sofa bed kopen
Social Sofa in Zoetermeer Flickr. new icn message. flickr-free-ic. 3d pan white.
Social Sofa in Zoetermeer. In 2010 is het eerste project van Social Sofa begonnen in Zoetermeer. Toen zijn er in elke Zoetermeerse wijk twee sofa's' geplaatst. In 2011 is er een vervolg gekomen. En ook in 2012 worden er nog sofa's' ontworpen, gemaakt en geplaatst!
social media nederland
Na 400 uur hard werken staat social sofa voor het Rembrandtplein Hoeksche Waard AD.nl. Weer. Service. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Pijlen. Deel. Enqu
Dit resulteerde in een sociaal project dat Zorgwaard en HW Wonen samen hebben begeleid onder het motto mozaïek de sofa samen en je maakt vrienden voor het leven. Het is overigens niet de eerste en dus enige social sofa voor de Oud-Beijerland.
vpn
Bibliotheek Oosterschelde wint Social Sofa.
De Bibliotheek Oosterschelde heeft een Social Sofa gewonnen met een landelijke wedstrijd. Deze unieke buitenbank, gemaakt van beton en versierd met mozaïek, wordt op 4 december onthuld voor de deur van Bieb in de buurt Krabbendijke, gevestigd in zorgcentrum Ter Weel Krabbendijke aan de Willem Kosterlaan 1.
financiering boot
SocialSofa Startpagina Facebook.
Voor Social Sofa zeer succesvol. De stad Ravenna de hoofdstad van de mozaïek heeft 5 Sofa's' aangekocht om de stad te sieren. Deze historische stad gaat in samenwerking met de Accademia di Belle Arti Ravenna, de Highschool of Art en de musea als uitvalsbasis dienen om Italië te veroveren.
google adds
Social Sofa voor Sint Maartenspoort Thuis in Maastricht.
Social Sofa voor Sint Maartenspoort. Sinds een aantal weken wordt er in Sint Maartenspoort met vele handen gewerkt aan een bijzondere bank: een Social Sofa. Een betonnen ontwerp van een bank wordt met vele kleurige steentjes omgetoverd tot een waar kunstwerk.
ppc help

Contacteer ons

Op zoek naar social sofa?