sroi
SROI Gemeente Oldambt.
U bent hier. Home / Ondernemen / Personeel / SROI. Met Social Return wil de gemeente Oldambt haar inkoopkracht ten volle benutten om ook een sociale impact te creëren. Daarom vraagt de gemeente haar gecontracteerde opdrachtnemers een bijdrage te leveren aan de werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of andere activiteiten met een sociale impact binnen Oldambt.
voordelige persoonlijke lening
SROI Waterbouwers.
Daarnaast pleit de vereniging voor maatwerkafspraken, waarbij opdrachtgevers en opdrachtnemers samen afspraken maken om personen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te helpen. Het dossier SROI wordt binnen de Vereniging van Waterbouwers behandeld door de werkgroep SROI onder aansturing van de Kerngroep Sociale en Bemanningszaken.
beko wasdroger
WSP Parkstad Social return werkt voor iedereen beter.
Wilt u meer weten over WSP Parkstad en wat we voor uw organisatie kunnen betekenen in het kader van SROI? Neem dan contact op met Ronald Wevers, coördinator SROI, via 06 14663274 of ronald.wevers@wspparkstad.nl voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wilt u meer weten over WSP.
nilfisk gd 930 onderdelen
Twentse gemeenten slaan handen ineen voor SROI-beleid ROZ.
SROI staat voor Social Return On Investment, of in gewoon Nederlands; iets terugdoen voor de samenleving. Dat gebeurt werkplekken te creëren voor werkzoekenden of mensen met een arbeidshandicap of stageplekken aan te bieden. Op deze manier krijgen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duwtje in de rug.
vv heerenveen
Wat is Social Return On Investment? In voor zorg!
Social Return On Investment SROI is een meetmethodiek om toekomstig maatschappelijk rendement van investeringen in economische èn sociale zin meetbaar en zichtbaar te maken. De bedoeling van een SROI-onderzoek is inzicht te krijgen op de verhouding tussen de totale investering kosten en de gerealiseerde of de te verwachten maatschappelijke effecten baten.
doelgroep
Social Return On Investment SROI Bergen op Zoom.
Home / Ondernemers / Social Return On Investment SROI. Social Return On Investment SROI. Social Return richt zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit zijn werkzoekenden en leerlingen die aanvullende begeleiding nodig hebben bij het vinden van een baan, stage of leerwerkplek of werkervaringsplaats.
social return
Hoe je van een SROI verplichting een kans maakt Weener XL s-Hertogenbosch.
Hoe je van een SROI verplichting een kans maakt. Bouwbedrijf Van Wijnen is blij met de kandidaten van Weener XL. Bouwbedrijf Van Wijnen Rosmalen BV renoveert in opdracht van woningbouwcorporatie Zayaz 68 woningen. De bewoners blijven ondertussen in de woningen wonen.
Twentse gemeenten zetten schouders onder SROI in de arbeidsmarkt.
Hij helpt ondernemers om aan hun SROI-verplichtingen te voldoen. Er is nog geen eenduidig landelijk beleid voor SROI, dus voor ondernemers kan het best lastig zijn dat niet elke gemeente in Nederland dezelfde spelregels hanteert. In Twente hebben we daarom de handen ineen geslagen.
SROI Giesbers Rotterdam.
Onze visie op SROI. Giesbers Rotterdam is zich er van bewust dat ze niet alleen deel uitmaakt van GiesbersGroep of de BV Nederland, maar ook van de samenleving in zn geheel. Zon maatschappelijke rol schept in onze ogen verplichtingen die we graag op ons nemen.
Social return on Investment SROI wat is het? Resource LimburgResource Nederland.
Wat is SROI precies? Bij SROI maakt een opdrachtgever afspraken over het leveren van een maatschappelijke bijdrage in de opdracht. Bijvoorbeeld door afspraken te maken over het inzetten van een bepaald aantal personen uit kwetsbare groepen bij het uitvoeren van de opdracht.

Contacteer ons

Meer resultaten voor sroi